نوشته شده توسط : بهروز اسدی

گواهینامه ایزو 14001

شرایط اخذ گواهینامه ایزو 14001

مستلزم  اجرای الزامات استاندارد ISO14001:2015 و انجام ممیزی و تایید شدن توسط مرجع صدورگواهینامه می باشد .

انجام فرآیند اخذ گواهینامه ایزو 14001 نیاز به صرف زمان و هزینه دارد .

هرچه زمان و هزینه صرف شده کمتر باشد ارزش و خروجی سیستم مدیریت کمتر خواهد بود .

موارد کاربرد گواهینامه ایزو

  • تبلیغات 
  • الزام کارفرما
  • صادرات کالا
  • افزایش بهره وری و مدیریت براساس استاندارد

مغایرت ها

  • عدم وجود سیستم و مستندات مرتبط با اجرای سیستم در عین داشتن گواهینامه ایزو

  • عدم  تناسب زمینه فعالیت سازمان با کد ذکر شده در گواهینامه ایزو

  • عدم آگاهی مشتری  از وجود ممیزی مراقبتی سالیانه ، سال های اول و دوم و هزینه های مرتبط با ان

  • استفاده از نشان ایزو بر روی محصول

در این میان و با توجه به عدم وجود نظارت برخی تولیدکنندگان برای خود گواهینامه ایزو صادر می کنند .

اعتبار گواهینامه ایزو

گواهینامه ایزو تایید می کند که استاندارد مشخصی مرتبط با سیستم مدیریت در مجموعه اجرا شده و حداقل های یک سیستم مدیریت استاندارد در سازمان جاری می باشد . در نتیجه اعتبار اصلی گواهینامه به اجرای استاندارد و استفاده از آن جهت انجام فرآیندهای سازمان می باشد .کما اینکه سازمان ISO نیز اجباری در خصوص اعتبار بخشی سازمان صدورگواهینامه لحاظ نکرده است . پس فارغ از اینکه مرجع صدور توسط سازمان اعتباری کشوری اعتبار بخشی شده باشد یا خیر موضوع اصل یا تقلبی بودن  گواهینامه به اجرا یا عدم اجرای سیستم مدیریت در سازمان بازمی گردد .



:: برچسب‌ها: گواهینامه ایزو 14001 , مشاوره ایزو 14001 , اخذ گواهینامه ایزو ,
:: بازدید از این مطلب : 70
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 دی 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهروز اسدی

استاندارد 5S

خلاصه

استاندارد 5S  يكي از مباحث عمده در مديريت ژاپني ميباشد كه ابتدا در ژاپن و سپس در ساير كشورها به كار گرفته شده است.

هدف 5S به بياني ساده، سامان دادن، نظم و ترتيب، پاكيزه سازي، هماهنگي و ايجاد انضباط در محيط كاري است.

5S، به عنوان موثرترين رهيافت و ستوني استوار در ساختمان عمليات اصلاحي و بهبود بهره وري شناخته شده است كه با اجراي اين اصول در صنايع و سازمانهاي مختلف تجاري، صنعتي و خدماتي موجب افزايش بهره وري، استفاده بهينه از سرمايه نيروي انساني و زمان انجام كار، افزايش كارايي و در نهايت سوددهي بيشتر سازمان مي‌شود.

توضيح :

مطالب زير بر گرفته از كتاب مهندسي فعاليت هاي سوپر 5S در سازمان، ترجمه خانم مهندس كاردان مي‌باشد.

قابل ذكر است اين مطلب در سازمان آمار و فناوري اطلاعات و ارتباطات شهرداري اصفهان به عنوان سمينار آموزشي ارائه شده است.

كليدواژه : Seiri؛ ساماندهي؛ Seiton؛ نظم و ترتيب؛ Seiso؛ پاكيزه سازي؛ Sekitsu؛ استاندارد سازي؛ Shitsuke؛ انضباط ؛ 5اس

«استاندارد پنج اس» نظامي است كه در ژاپن بصورت نهادينه مورد استفاده قرار گرفته و نتايج بسيار خوبي را براي واحدهاي صنعتي و خدماتي به ارمغان آورده است.

نتايجي كه معمولاً با استفاده از اين روش حاصل مي گردد را مي توان به اختصار به پيشگيري از حوادث، كاهش وقفه كاري و افزايش بهره وري در محيط كار عنوان نمود. بطور كلي هدف نهايي «استاندارد پنج اس» پيشگيري از اتلاف است.

عليرغم اينكه سيستم «استاندارد پنج اس» به ظاهر خيلي ساده و قابل فهم است و انجام آن اصول نيز خيلي ساده به نظر مي‌آيد ولي عموماً سازمانها و واحدها براي پياده كردن آن در عمل با مشكلات فراوان روبرو هستند.

دليل اين امر را بايد در ظاهر ساده آن جستجو كرد. در واقع تحقق «استاندارد پنج اس»از آن رو دشوار است كه مديران و پرسنل اجرايي از اهداف و مأموريتهاي آن بصورت صحيح اطلاع كاملي ندارند.

بنابراين اجراي نظام «استاندارد پنج اس» و تدارك بستر مناسب براي انجام آن تا زماني كه اصول آن به خوبي شناخته نشده كاري بسيار دشوار است. به همين خاطر به منظور آشنايي مختصر مديران با اين روش هر يك از اين اصول به اختصار معرفي مي‌گردند.

عبارت «5S» براساس حروف ابتداي پنج واژه ژاپني انتخاب شده است. جدول زير معادل پنج واژه مذكور را به ترتيب از چپ به راست به سه زبان ژاپني، انگليسي و فارسي نمايش مي‌دهد:

 

ساماندهي                   Sorting Out                                       Seiri

پاكيزه سازي              Spic and Span                                 Seiso

نظم و ترتيب           Systematic Arrangement               Seiton

استانداردسازي      Standardizing                                  Sekitsu

انضباط                Self – discipline                               Shitsuke

 

در ادامه مباني و اصول هر يك از پنج واژه فوق شرح داده مي‌شود.

1-ساماندهي (سازماندهي ، تفكيك و تعمير ( Seiri )

ساماندهي در عام ترين مفهوم آن عبارت است از نظم دادن به كليه اجزاي يك سازمان جهت نيل به اهداف. از ديدگاه «استاندارد پنج اس» ساماندهي به معناي تشخيص ضرور از غيرضرور، اتخاذ تصميمات قاطع و اعمال مديريت اولويتها براي رهايي از غيرضروريها است.

در ديدگاه «5S»، ساماندهي امري دشوارتر از قراردادن اشياء در گوشه‌اي مي‌باشد و هدف ايجاد نظمي مطلوب و مناسب است. به منظور موفقيت در ساماندهي مي‌بايستي به اولويت بندي پرداخت. به طور خلاصه اين S  به معني جدا كردن آنچه ضروري است از غير ضروري ها مي‌باشد. نمونه هايي از اجراي اين S را مي توان بصورت زير فهرست نمود:

تفكيك اشياء ضروري از غير ضروي (مشخص كردن ملزومات اداري كه در اطراف شما وجود دارد و طبقه بندي انها با توجه به اولويت استفاده از آن، تفكيك فرمهاي از رده خارج و فرمهاي در گردش)

اشيايي را كه استفاده نمي كنيم دور بريزيم ( دور ريختن برگهاي زائد)

شكل زير مفهوم اين S را نمايش مي‌دهد:

 

ساماندهي در نظام استاندارد 5S

2- نظم و ترتيب (Seiton )

نظم و ترتيب به معني قرار دادن اشياء در مكانهاي مناسب و مرتب به نحوي كه بتوان از آنها به بهترين وجه استفاده كرد. نظم و ترتيب راهي است براي يافتن و بكار بردن اشياي مورد نياز، بدون انجام جستجوهاي بيهوده. هنگامي كه هر چيز با توجه به كاركرد و در نظر گرفتن كيفيت و ايمني كار در جاي مناسب و مشخص قرار داشته باشد، محل كار همواره منظم و مرتب خواهد بود. بدين منظور بايد همه وسايل، اقلام و فرمهاي مورد نياز را كه قبلا در بند 1 شناسايي نموده و كاركرد هر يك از آنها را نيز مشخص نموده‌ايم را در جاي مناسب قرار دهيم به نحوي كه با سرعت و سهولت قابل دسترس باشند. به عبارت ديگر قرار دادن اشيا در بهترين مكان به بهترين طريق ممكن و امكان دسترسي به آن با حداكثر سرعت (زير 30 ثانيه). نمونه هايي از اجراي اين S را مي توان بصورت زير فهرست نمود:

اشيايي را كه غالباً استفاده مي كنيم، در محل كار قراردهيم (تجهيز ميزهاي افراد به ملزومات اداري)

اشيايي را كه به ندرت استفاده مي كنيم در جايي دور از دسترس قرار دهيم (استفاده از سيستم بايگاني مناسب به طوري كه سوابق كاري سالهاي گذشته در جاهاي دورتري قرار گيرد، استفاده از كتابخانه يا قفسه هاي مخصوص جهت قرار گرفتن كتابها و جزوات و دستورالعملها)

برچسب گذاري و شناسايي كليه زونكنها، فايلها، قفسه ها (برچسب گذاري فايلها  به نحوي كه نشان دهنده محتويات آن باشد)

استقرار هر چيز در جاي مشخص و مخصوص به خود (استفاده از فايلها و قرار دادن ملزومات اداري در جاي خود، استقرار و طبقه بندي فرمها در قفسه هاي مخصوص، استفاده از كازيه جهت طبقه بندي نامه ها و يا كارهاي در دست اجرا)

آوردن و بازگرداندن هر چيز در حداقل زمان (بازگرداندن زونكن سوابق به محل بايگاني، مرتب كردن اقلام و وسائلي كه روزانه با آن سر و كار داريم، قرار دادن صندلي پشت ميز كار در هنگام ترك محل كار).

علامت گذاري محدوده ها و محل استقرار اشياء و شناسايي افراد (تابلو هاي مشخص كننده نام افراد و يا استفاده از تگهاي شناسايي، مشخص شدن محل استقرار خودروهاي شركت، طراحي جانمايي ميز كاري افراد)

نظم و ترتيب در تابلوي اعلانات ( نصب پلاكاردهاي تبليغاتي شركت در جاهاي مناسب)

طراحي اعلانات به نحوي كه خواندن آنها آسان باشد (استقرار مناسب مانند در معرض ديد بودن، طراحي زيبا و خوانا بودن).

3-  پاكيزه سازي ( Seiso )

در ديدگاه «استاندارد پنج اس» پاكيزه سازي عبارت است از دور ريختن زوائد و پاكيزه كردن اشياء از آلودگيها و مواد خارجي. به عبارت ديگر پاكيزه سازي نوعي بازرسي است. بازبيني و پاكيزگي محيط كار براي حذف آلودگي مورد تأكيد در اين بخش از نظام «استاندارد پنج اس»قرار دارد. برخي از لوازم، تجهيزات و مكانها لزوماً بايد بسيار پاكيزه و عاري از هر نوع آلودگي نگهداري شوند. بنابراين لازم است كه آنها را دقيقاً شناسايي نموده و بر اين باور بود كه پاكيزه سازي تنها تميز كردن محل كار و لوازم موجود در آن نيست بلكه پاكيزه سازي امكان انجام بازرسي و بازبيني را نيز بايستي فراهم آورد. به عبارت ديگر پيشگيري از كثيفي و پاكيزه نگه داشتن مداوم محيط، اموال و افراد  و حذف و يا كنترل آلودگي و يادآوري اين نكته كه محل كار خود را همانند خانه خود بدانيم. نمونه هايي از اجراي اين S را مي توان بصورت زير فهرست نمود:

تعريف مسئوليتهاي تمامي افراد براي پاكيزگي محل كار (حفظ نظافت و پاكيزگي محيط كار هر يك از پرسنل، پاكيزگي و نظافت البسه پرسنل).

انجام بازبيني و پاكيزه سازي مستمر توسط مجري ارائه خدمات

شناسايي  و رفع خرابيهايي كه در اثر نشتي ها  فرسايش ها، ترك ها و  غيره بوجود آمده است

شناسايي منابع آلودگي و سعي در حذف و يا كنترل آن

تميز كردن محل كار (شستشوي مرتب با مواد ضدعفوني كننده، نظافت در انبار، جمع آوري لوازم مستعمل، تميز كردن هر چيز بلافاصله بعداز كثيف شدن)

حذف آلودگيهاي گرد و غبار (استفاده از تهويه مطلوب در انبار و سالن ها، استفاده از فيلترهاي صافي هوا، استفاده از كاورها، قرار دادن اقلام و اشيا در محفظه هاي دربسته)

پاكيزه كردن محلهايي كه از چشم افراد به دور است (زير ميزها، گوشه هاي اتاق، زير ملزومات اداري و تجهيزات فني، پشت پرده پنجره ها، فايلها، كشوها و..).

4- استانداردسازي ( Sekitsu )

استانداردسازي عبارت است از كنترل و اصلاح دائمي سازماندهي ، نظم ، ترتيب و پاكيزگي. تاكيد اصلي در استانداردسازي متوجه مديريت است كه با استفاده از چك ليستهاي مناسب و استاندارد كردن مقررات با استفاده از نوآوري و خلاقيت، محيط كار را به نحوي استاندارد و كنترل نمايد كه همواره همه عوامل با سرعت و دقت لازم مورد استفاده قرار گيرند. نمونه هايي از اجراي اين S را مي توان بصورت زير فهرست نمود:

بازبيني دوره اي (تشكيل كميته بازرسي، بازرسي و بازديد از مجموعه تحت پوشش، برگزاري مميزي داخلي)

استفاده از علائم و نشانه ها (علائم نشاندهنده جهت و راهنما)

علامتگذاري محدوده هاي خطر و يا مراقبت خاص (در انبار مواد شيميايي، تجهيزات با فشار كاركرد بالا)

علايم مربوط به تجهيزات خاموش كننده (علائم مربوط به زنگ خطر و وسايل ايمني و راهنماي سيستم اطفاي حريق، تابلوهاي سيگار كشيدن ممنوع)

تمهيدات پيشگيري از خطا و اشتباه (آموزش پرسنل در خصوص بروز خطر، تدوين دستورالعملهاي كاري براي استفاده از  تجهيزات ويژه).

برچسبهاي نشاندهنده ميزان دقت ابزار (نصب ميزان دقت تجهيزات و تاريخ اعتبار و كنترل براي آنها)

تدوين دستورالعمل اجراي سيستم

تشكيل جلسات كميته راهبري، بررسي نتايج بازرسي هاي دوره‌اي و اخذ  تصميمات لازم براي  پيشبرد اهداف  استاندارد پنج اس

فعاليتهاي لازم توام با مسابقاتي براي ساماندهي، مرتب كردن و تميز كردن هر چه بهتر (در نظر گرفتن يك معيار در ارزيابي نمايندگيها و تعيين واحد نمونه در شركت و اختصاص يكي از پارامترهاي ارزيابي ماهيانه پرسنل به امر پاكيزگي محل كار).

5- انضباط ( Shitsuke )

انضباط عبارت است از آموزش عادات و توانايي هايي جهت انجام يك وظيفه خاص. نكته اصلي در اينجا ايجاد عادات درست به جاي عادات نادرست است. اين كار را بايد از طريق آموزش شيوه هاي درست انجام كار به افراد و تمرين دادن آنان در اين زمينه آغاز نمود. همچنين اين تمرينها از طريق وضع مقررات و پيروي جدي از آنها تحقق مي پذيرد. به عبارت ديگر انضباط فرآيند تكرار و تمرين انجام يك كار است. مثلاً كاملاً ضروري است كه رعايت مقررات ايمني براي افراد به صورت يك عادت درست درآيد. نمونه هايي از اجراي اين S را مي توان بصورت زير فهرست نمود:

تمرين نظم و ترتيب (آموزش، نظارت مستمر، ارزيابي و پاداش به پرسنل جهت نظم و انضباط)

تمرين وقت شناسي (آموزش استفاده بهينه از زمان، بخصوص در بخش تعميرات در سالنها و برقراري جلسات)

توجه به زيباييها و رعايت ظواهر (استفاده از لباسهاي كار مناسب در اداره و يا سازمان)

نگرش مديريت به فضاهاي عمومي (ايجاد فضاهاي سبز و يا امكانات رفاهي در محل كار)

استفاده از تابلوهاي اعلانات و يا تابلو هاي عمومي براي درج پيامهاي آموزشي «استاندارد پنج اس»



:: برچسب‌ها: استاندارد 5S ,
:: بازدید از این مطلب : 129
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 دی 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهروز اسدی

اخذ گواهینامه ایزو

ایزو و صدورگواهینامه ابزار مفیدی برای اعتبار بخشی ست ، با نمایش این که خدمات یا محصولات شما انتظارات مشتریان شما را برآورده می کند . در برخی صنایع داشتن گواهینامه یک الزلم قانونی یا قراردادی ست .

سازمان ایزو گواهینامه ایزو صادر نمیکند

در سازمان ISO ، استانداردهای بین المللی تدوین می گردد . از قبیل ایزو 9001 و ایزو 14001 ، ولیکن سازمان ISO  درگیر صدورگواهینامه ایزو نمی  شود و گواهینامه ایزو صادر نمی کند. این کار توسط مراجع صدورگواهینامه ایزو انجام می شود . در نتیجه یک شرکت یا سازمان نمی تواند توسط سازمان ISO گواهینامه بگیرد.

هرچند کمیته ممیزی انطباق ISO : ( CASCO ) تعدادی استاندارد مرتبط با فرآیند صدورگواهینامه تدوین کرده است که توسط مراجع صدورگواهینامه ایزو مورد استفاده قرارمی گیرد .

 

زمان انتخاب مرجع صدورکواهینامه ایزو شما بایستی :

  • چندین مرجع صدورگواهینامه ایزو را ارزیابی کنید
  • بررسی کنید آیا مرجع صدورگواهینامه ایزو از استانداردهای مربوطه CASCO پیروی می کند .
  • بررسی کنید ایا اعتبار بخشی شده است . اعتبار بخشی اجباری نیست و مرجع بدون اعتباربخشی لزوما به معنی ناشناس و فاقد ارزش بودن نیست و می تواند به صورت مستقل صلاحیت داشته باشد . برای یافتن مرجع صدورگواهینامه ایزو اعتباربخشی شده با مرجع اعتباربخشی ملی در کشور خود تماس بگیرید .

نمایش گواهینامه ایزو

به خاط داشته باشید زمانی که به یک محصول یا سیستم نشان استاندارد ایزو تعلق می گیرد .

نگویید : گواهینامه ایزو

بگویید : گواهینامه ISO9001:2008   ( برای مثال )

 

آیا می توانم از نشان سازمان ایزو استفاده کنم ؟

 

نشان ایزو علامت تجاری ثبت شده است و نمیتواند توسط هیچ شخصی خارج از سازمان ایزو استفاده شود مگر اینکه مجاز شده باشد . اگر شما می خواهید از نشانی استفاده کنید که نشان دهد گواهینامه دارید بایستی با مرجع صدور گواهینامه ایزو خود تماس بگیرید .

 

دلایل اخذ گواهینامه ایزو (ISO)

 

هنگامی که صحبت در مورد سازمان ایزو (ISO)  به میان می آید ، این سوال مطرح می شود که چرا شرکت ها نیازمند دریافت گواهینامه ایزو (ISO) هستند.

 

گواهینامه ایزو (ISO) باعث دریافت درآمد بیشتر ، بهبود شرایط شرکت و کیفیت محصول، افزایش رضایت مشتری توسعه یک روحیه حرفه ای ، بهبود قوام عملیات شرکت، رسیدن به شناخت کیفیت بین المللی و بهبود بهره وری، کاهش ضایعات و صرفه جویی در هزینه ها  و افزایش رضایت مشتری می شود.

 

شرایط دریافت اخذ گواهینامه ایزو (ISO)

 

فرآیند صدور گواهینامه بسته به آمادگی سازمان متقاضی، اندازه سازمان، دامنه صدور گواهینامه و محل آنها و … ممکن است چند هفته تا چند ماه به طول بیانجامد.

 

در فرایند صدور گواهینامه چهار گام اصلی را باید طی کرد :

 

  • آموزش : گام اول شما ، آشنایی  با استاندارد ایزو (ISO)  و آموزش آن است.  همه مردم نیازمند آموزش هستند و کمیت و کیفیت این آموزش وابسته  به مسئولیت های هر فرد است .

 

  • پیاده سازی آموزش ها که بسته به نوع و بزرگی شرکت از یک تا چندین ماه زمان می رد .

 

  • ارسال مدارک : شرکت صدور گواهینامه ایزو (ISO) بسته به نوع استاندارد ، مدارک و اسناد شرکت را بررسی می کند که این مدارک شامل فرایندهای تولید ، مستندات سیستم مدیریت، سوابق آموزشی پرسنل ، بررسی مدیریت فرآیندهای حسابرسی داخلی، توانایی های فنی و عملیات، تعداد پرسنل و آموزش و تجربه آنها- پیروی از مقررات و جنبه های زیست محیطی و اثرات شرکت متقاضی را بررسی می کند.

 

  • ممیزی : پس از پیاده سازی آموزش ها در شرکت و ارسال و بررسی مدارک ، برای دریافت گواهینامه ایزو (ISO) نیازمند ممیزی از طرف شرکت های CB – Certification Body می باشد. تعداد ممیزان و روزهای ممیزی نیز بسته به بزرگی و پیچیدگی سازمان متفاوت خواهد بود . جهت موفقیت در ممیزی لازم است که کارکنان شرکت به خوبی آموزش دیده باشند. در زمان ممیزی ، ممیزان مشاهدات خود را در دو بند عمده و جزئی اعلام می کنند. عدم انطباق عمده باعث خواهد شد که شما برای رسیدن به گواهینامه ایزو(ISO) تائید نشوید. عدم انطباق های جزئی باعث تائید نشدن شما نمی شود، معمولاً پیشنهاداتی توسط ممیز است که به بهبود کیفیت سیستم شما کمک می کند.


:: برچسب‌ها: گواهینامه ايزو 9001 , مشاوره ایزو 9001 , اخذ گواهینامه ایزو , ,
:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 دی 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهروز اسدی

گواهینامه ایزو 10018 که ابزاري مفيد براي رؤسا، مديران، سرپرستان ، متخصصان كيفيت، نمايندگان و مديران منابع انساني می باشد  بمنظور کسب بهترین نتیجه از سوی پرسنل برای اجرای اهداف سیستم مدیریت کیفیت (ISO 90011) تدوین شده است.این استاندارد که ارائه دهنده چهارچوبی  برای پیاده سازی سیستم های مدیریت برای تمامی سازمان ها (مستقل از ابعاد)، تولیدی یا خدماتی می باشد به عنوان یک راهنما جهت مشارکت شایسته افراد سازمان در پیاده سازی مناسب و همچنین نگهداری مناسب سیستم های مدیریت کیفیت بکار گرفته می شود.

سه عامل اساسی در پیاده سازی:

– شایستگی: توانایی بهره گیری از دانش و مهارت بمنظور دستیابی به نتایج از پیش تعیین شده.

– مشارکت: تعامل و همکاری در تحقق اهداف مشترک تعریف شده.

– اقداماتي كه در مواجهه با الزامات سيستم مديريت كيفيت فردي انجام میشود همچون مواردي كه در ایزو 9001 مشخص شده است اگر چه گواهینامه ایزو 10018  را می توان با ساير استانداردهاي سيستم مديريتي نيز استفاده نمود.

برای رسیدن به نتايجي كه مطابق و در راستاي استراتژي ها و ارزشهاي سازمان است، مشاركت پرسنل در سيستم مديريت كيفيت سازمان مهم می باشد.براي مشاركت مناسب پرسنل همراه با شایستگی، مواردي از جمله: شناسايي، توسعه ، ارزيابي معلومات ، مهارت ها ، رفتار و محيط كار لازم ، بسيار مهم و حياتي است. اين استاندارد دستورالعمل هايي براي عوامل انساني ارائه میدهد كه بر مشاركت و شايستگي پرسنل تأثير گذاشته و با ايجاد ارزش در دستيابي به اهداف سازماني كمك می كند. گواهینامه ایزو 10018 رويكردي مبتني بر فرآيند را در بر می گيرد و به تشريح اقدامات ، نتايج و  برنامه هايي براي مشاركت و شايستگي پرسنل می پردازد. چنانچه نظارت ، اندازه گيري و تحليلي صورت پذيرد نتايج ارائه شده حاكي از توانمندي مديران ارشد در بهبود تصميم گيري ها می باشد كه در نهايت به افزايش سطح رضايت مندي مشتري منجر می شود.

فرايند مشاركت كاركنان شامل تعدادي عوامل انساني به شرح زير است:

ارتباطات: يكپارچه كردن كاركنان و توسعه درك مشترك آنها.

استخدام: فرايند يافتن منابع، غربالگري و انتخاب كاركنان براي سمت هاي سازماني.

آگاهي بخشي: برقراري ارتباط به منظور آگاه سازي كاركنان از نيازمندي هاي ايزو 9001 در سازمان براي نگهداري سيستم مديريت كيفيت.

درگيركردن: تعهد مديريت سازمان به اينكه مشاركت و توسعه درك مشترك بين كاركنان و مديران آنها را بهبود بخشد.

كارگروهي و همكاري: اين دو مقوله موقعي رخ مي دهد كه كاركنان با يكديگر براي يك هدف مشترك كار مي كنند.

مسئوليت و اختيار: مديران مسئول هستند كه اختيارهاي لازم براي كاركنان را تامين نمايند تا آنها بتوانند درباره كارهايشان تصميم هاي لازم را بگيرند.

خلاقيت و نوآوري: برخورداري از سطح بالايي از خلاقيت موفقيت را در پي دارد. توانمندي خلاقيت، حسي برتر از انجام كارها را ايجاد مي كند و پيرو آن مشاركت را افزايش مي دهد.

شناخت و پاداش دهي: سازمان بايد اقداماتي را كه مشاركت كاركنان را بهبود مي بخشد تشخيص دهد.



:: برچسب‌ها: ایزو 10018 ,
:: بازدید از این مطلب : 127
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 دی 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهروز اسدی

ایزو 31004

پس از موفقيت    ایزو 31004 در زمينه مديريت ريسک  ، گزارش فني جديدي به اين خانواده پيوسته است  ؛ ISO/TR 31004:2013، مديريت ريسک- دستورالعمل اجراي  ایزو 31004، که به سازمان ها کمک مي کند به آساني اقدامات خود را در زمينه مديريت ريسک با  ایزو 31004 همسو نمايند.

 

ISO/TR 31004 پشتيباني بيشتري را براي اجراي  ایزو 31004 اعمال نموده و موارد زير را فراهم مي کند:

* يک رويکرد ساختاري براي انتقال موثر فعاليت هاي مديريت ريسک موجود به  ایزو 31004 ، همراه با چشم اندازي پويا براي پذيريش تغييرات آينده

* تفسير مفاهيم اصولي ذکرشده در  ایزو 31004 به انضمام توصيه ها و مثال هاي مناسب با نيازهاي فردي کاربر

* راهنمايي بيشتر در زمينه اصول و چارچوب  ایزو 31004 براي مديريت ريسک

مشاوره ایزو 31004

در صورتي که تصميمات شما بر اهداف يا دستاوردهاي سازمانتان تاثيرگذار است، در صورتي که مسئوليت اداره کردن يا ارائه مشاوره با شماست و خدمات پشتيباني در زمينه مديريت ريسک را ارائه مي نمائيد، پس ISO/TR 31004 براي شماست و حتي افراد علاقمند به ريسک، مانند معلمان، دانش آموزان و قانونگذاران و نيز مي توانند از اين گزارش فني استفاده کنند

سازمان ها با استفاده از روش های مختلف (مثل مدیریت ریسک، شناسایی و درک ریسک و همچنین اصلاح آن در جایی که لازم است) برای دستیابی به اهدافشان مدیریت موثر ریسک را پیاده می کنند.این گزارش فنی برای کمک به سازمان به منظور افزایش اثر بخشی تلاش های مدیریت ریسک سازمان و همچنین با هم سو کردن آن با استاندارد 31000:2009  در نظر گرفته شده است.

 

ایزو 31000 یک رویکرد مدیریت ریسک عمومی را فراهم می کند که این رویکرد می تواند به سازمان ها برای دستیابی به اهدافشان کمک کند.این گزارش فنی برای استفاده سازمان های محدود که تصمیم  هایی می گیرند که در دستیابی به اهدافشان تاثیر گذار است، برای مثال مسئولین دولتی و کسانی که خدمات ارائه مشاوره مدیریت ریسک و پشتیبانی به عهده دارند.

 

این گزارش فنی برای همه افراد علاقه مند به ریسک و مدیریت آن نیز در نظر گرفته شده است که شامل:دبیران، دانش آموزان، قانون گذاران و تنظیم کنندگان می باشند.این گزارش فنی در نظر گرفته شده تا در ارتباط با  ایزو 31004خوانده شده و قابل اجرا برای سازمان ها با اندازه های مختلف.

در استاندارد و در بند سوم یک روش کلی را برای کمک به سازمان ها برای انتقال ترتیبات ریسک موجود و همچنین همسو سازی با  ایزو 31004در یک راه برنامه ریزی شده و ساختار یافته فراهم شده است.این بند همچنین برای تنظیمات محرک برای تغییرات محیط درونی و بیرونی سازمان پیوست های اضافه مثال ها و توضیحات را با توجه به اجرای جنبه های انتخاب شده ی  ایزو 31004به منظور کمک به خوانندگان با توجه به اجرای جنبه های انتخاب شده ی 31000 به منظور کمک به خوانندگان با توجه به مهارت های فردی و نیازهایشان فراهم می آورد.

برخی از کلمات و مفاهیم برای یادگیری در  ایزو 31004 و گزارش فنی به صورت بنیادی می باشند و در 31000:2009 توضیح داده شده اند.

این استاندارد یازده اصل را برای مدیریت ریسک موثر جمع آوری کرده است.این اصول وظیفه راهنمایی و اطلاع رسانی را برای همه رویکرد های مدیریت ریسک سازمان دارد.به جای اجرای ساده ی این اصول این مهم است که سازمان آن ها را در همه جنبه های مدیریت اعمال کند.



:: برچسب‌ها: ایزو 31004 ,
:: بازدید از این مطلب : 41
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 دی 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهروز اسدی

مقدمه

مواد شیمیایی به نحوه گسترده ای در زندگی انسان وارد شده اند و جزء لاینفک زندگی انسان هستند،  ولی نگرانی ها در مورد اثرات آنها بر روی سلامتی انسان و محیط زیست یک مسئله جهانی است.

در حال حاضر تقریباً 575000 ماده شیمیایی وجود دارد و هر ساله 100 ها ماده شیمیایی جدید وارد بازار میگردد ، بدیهی است که این مواد می توانند پیامدهای بهداشتی و زیست محیطی متنوعی بسته به نوع و ترکیب این مواد داشته باشند ، بنابراین لازم است مقتضیات یکسانی برای کلیه مواد شیمیایی که تولید یا وارد یا مصرف میشوند در نظر گرفته شده و اطلاعات لازم برای حفاظت کارکنان و مصرف کنندگان در برابر خطرات مواد شیمیایی از طریق کاهش مواجهه، جایگزینی مواد خطرناک و تدوین مقررات کاری فراهم گردد .

مقررات جاری اتحادیه اروپا برای مواد شیمیایی، مجموعه ای از قوانین تدوین شده در طی سالهای متمادی است که در آن الزامات جداگانه ای برای مواد شیمیایی قدیمی (فاصله 1971 تا 1981) و مواد شیمیایی جدید (پس از سال 1981) وجود دارد .

در این مقررات اطلاعات کافی در مورد اثرات اکثر این مواد بر روی سلامت انسان و محیط زیست ارائه نمی شود و شناسایی و ارزیابی ریسک های بهداشتی ناشی از این مواد با سرعت اندکی پیش رفته، ضمن اینکه این مقررات مانع از تحقیق و نوآوری در جهت شناسایی ریسکهای مواد شیمیایی می شود ، بنابراین با توجه به ضرورت وجود اطلاعات برای ارزیابی و کنترل موثر مخاطرات بهداشتی، اتحادیه اروپا تصمیم گرفت سیستمی را طراحی نماید که در آن کلیه مواد شیمیایی قبل از ورود به بازار مورد آزمایش قرار گیرند و این مسئولیت علاوه بر مقامات عمومی نظارتی بر عهده تولیدکننده و واردکننده نیز گذاشته شود .

 

REACH چیست ؟

REACH نظامنامه ای است که توسط اتحادیه اروپا به منظور مدیریت و کنترل مخاطرات و احتمالات آسیب زا برای سلامتی و ایمنی انسان و محیط زیست که در مراحل تولید و ساخت، واردات و استفاده مواد شیمیایی بروز کنند تدوین شده است ، در عین حال تدوین این مقررات به افزایش توان رقابتی صنعت اروپا با تقویت و ایجاد فرصتهای نوآوری و ابتکار عمل منجر خواهد شد ،

واژه REACH اختصاری است از کلمات Registration (ثبت)، Evaluation (ارزیابی)، Authorization (صدور مجوز مواد شیمیایی) و Restrictions of Chemicals که مرحله چهارم آن در واقع نوعی محدودیت و ممانعت های استفاده از مواد شیمیایی است ،

ثبت: تولیدکنندگان و واردکنندگان مواد شیمیایی موظفند با خواص شیمیایی، کاربردها، جابجایی ایمن و در برخی موارد آزمایش این گونه مواد را گردآوری و گزارش دهند ،

ارزیابی: ریسک های ناشی از مصرف مواد شیمیایی ارزیابی و طریقه ایمن مصرف مواد شیمیایی خطرناک به صورت کامل تشریح شود ،

صدور مجوز و محدودیت ها: مواد شیمیایی خطرناک فقط پس از تصویب توسط آژانس مواد شیمیایی اروپا (ECHA) قابل استفاده هستند ،

 

ضرورت تدوین  Reach

اگرچه امروزه صنعت شیمیایی بصورت کاملاً کنترل شده می باشد اما در پاره ای موارد گزارشاتی دال بر عدم کفایت و ناکارآمدی برخی مصوبات مقرراتی اروپا و غیرشفاف بودن آنها وجود دارد ،

زمان بر بودن و ناکارآمدی برخی مقررات جاری در کنترل تهدیدات ناشی از عوارض منفی مواد شیمیایی در بخشهای ایمنی و حفظ سلامتی افراد و حفاظت از محیط زیست گویای این موضوع است ، به عبارت دیگر ضرورت تدوین REACH ناشی از وجود نگرانی از حیث فقدان اطلاعات در زمینه دامنه خطرات و میزان آسیب پذیری سلامت و ایمنی افراد و محیط زیست از ابتدای مرحله ساخت و تولید تا مرحله مصرف و کاربرد مواد شیمیایی است ،

از جمله ویژگیهای عملکردی REACH ، اصرار و پافشاری جدی آن در تصویب قوانینی برای محافظت از کارگرانی است که در بخشهای مختلف در معرض مواد شیمیایی مضر و خطرناک قرار دارند و محیط کار آنان از ضریب ایمنی پایینی برخوردار است ،

افزایش ضریب ایمنی و رفع هرگونه عامل نگران کننده محیط کار کارگران به لحاظ در دسترس قرار دادن هشدارهای ایمنی بصورت قابل فهم و درک آسان، اطلاع رسانی مناسب و کافی و به موقع برای کاربران صنایع پایین دستی و پرسنل آنان در مناقصات و مزایده ها جهت حذف احتمالات آسیب زا و رفع عوامل بیماری زا، تشویق جایگزینی مواد مناسب و بکارگیری شیوه های کاربردی مجاز و استاندارد بجای استفاده از مواد مضر از جمله اقداماتی هستند که REACH با جدیت خواهان آن است ، از طرف دیگر REACH معتقد است که مسئولان و کاربران صنایع پایین دستی نظیر تولیدکنندگان و واردکنندگان مواد شیمیایی باید نسبت به رعایت کلیه ضوابط و مسائل و ایمنی پایبند و متعهد باشند ،

در بخشهای رقابتی، سیستم فعلی کنترل و ارزیابی مواد جدید (در صورت ورود بیش از یک تن در سال)، ناتوان و مختل کننده نوآوری و ابتکار عمل در صنعت شیمیایی اروپا محسوب می شود چراکه سیستم فعلی در طی 20 سال اخیر در حدود 3000 ماده شیمیایی تحت پوشش اطلاع رسانی قرار داده است که این رقم در مقایسه با کشورهای آمریکا و ژاپن چندان مطلوب نیست ،

با ایجاد یک سیستم برای مواد جدید و موجود، امید این است که REACH در شفاف سازی و افزایش کارآمدی همچنین کاهش خلا ناشی از کمبودهای اطلاعاتی و افزایش توان رقابتی صنعت اروپا توام با تقویت نوآوریها کارساز باشد ،

 

اهداف REACH

–         افزایش ایمنی و سلامتی افراد و حفاظت از محیط زیست

–         صیانت و رشد توان رقابتی صنعت اروپا

–         ممانعت از گسیختگی و چندگانگی بازار داخلی اروپا

–         شفاف سازی و رفع ابهامات مقرراتی

–         ائتلاف و یکپارچگی با شرایط و وضع بین المللی

–         مطابقت با تعهدات بین المللی اروپا در قبال سازمان تجارت جهانی (WTO)

پیشنهاد دهندگان و متولیان REACH پذیرفته¬اند که تنوع موضوعات آیین نامه و دایره نفوذ دستورالعملها نه تنها در خصوص تولید مواد شیمیایی بلکه تعداد زیادی از کاربران این مواد را در صنایعی نظیر خودروسازی، نساجی، کشاورزی، داروسازی و بهداشت، صنایع چوب، کامپیوتر، بخشهای خدماتی در زمینه محیط زیست و  … شامل خواهد بود ، در حقیقت کاربرد REACH نه تنها در مورد مواد شیمیایی مورد استفاده در صنایع است بلکه در مورد موادی که در زندگی روزانه نیز استفاده می شوند همچون مواد تمیزکننده، رنگها و در مواردی همچون لباسها و وسایل الکتریکی نیز کاربرد دارد ،

 

کاربرد REACH

هر شرکت تولید کننده، واردکننده، مصرف کننده یا توزیع کننده مواد، ترکیبات یا کالاهای شیمیایی مسئول حصول اطمینان از انطباق با REACH می باشد ، بنابراین، این قانون کلیه تولیدکنندگان، عرضه کنندگان، توزیع کنندگان و مصرف کنندگان مواد شیمیایی و نیز شرکت¬ها و موسساتی که محصولات خود را به اتحادیه اروپا صادر می کنند را در بر می گیرد ،

تولیدکنندگان و واردکنندگان مواد شیمیایی باید آمار دقیقی از مواد تولید شده و وارد شده را ارائه کنند و هیچ شرکتی حق تولید و یا بازاریابی مواد ثبت نشده را ندارد ، استفاده کنندگان ترکیبات شیمیایی حتی برای استفاده از کالاهایی که به شکل خام است می بایست مواد مورد استفاده خود را ثبت کنند ،

تمامی مواد وارداتی و تولید شده با حجمی بالاتر از یک تن در سال که در چارچوب اهداف REACH تعریف می شوند مشمول مقررات بوده و الزام ثبت در مورد آنها وجود دارد ، مواد موجود بر مبنای فازی و در حد و مقدار آستانه، ثبت می شوند و در خصوص برخی مواد شیمیایی ارزیابی هایی صورت می گیرد ، استعمال مواد خطرناک ممکن است نیاز به اخذ مجوز داشته باشد ، در عین حال ممکن است نسبت به تولید و استفاده از این مواد سختگیری هایی اعمال گردد ،

REACH در حدود 40 دستورالعمل فعلی را تغییر خواهد داد اما در تضاد با سایر قوانین مواد شیمیایی نیست و این تغییرات تاثیرات بسزایی در بخش¬های مختلف به دنبال خواهد داشت ،

تغییرات و تدوین مقررات عمدتاً در حوزه مسائل زیر خواهد بود :

–         مقررات مربوط به ارزیابی و کنترل خطرات ناشی از مواد موجود

–         تدوین اصول و مبانی ارزیابی و تشخیص خطرات انسانی و محیط¬زیست ناشی از مواد شیمیایی موجود

–         گمانه¬زنی¬ها برای قوانین، مقررات و دستورالعمل¬ها در ارتباط با اعمال محدودیت و ممنوعیت بازاریابی و استفاده از مواد شیمیایی خطرناک چه به لحاظ تهیه و چه به لحاظ ساخت و فرآوری مقدماتی آنها

–         گردآوری، تدوین و آرایش و تنظیم جزئیات برای سیستم های اطلاعاتی خاص در ارتباط با خطرات تهیه و آماده سازی مواد

 

برنامه زمان بندی REACH

الزامات REACH از اول ژوئن 2007 الزامی شده است و آژانس مواد شیمیایی اروپا از سال 2008 شروع به ثبت می کند ، مهلت برای پیش ثبت نام تا اول دسامبر 2008 می باشد و پس از آن تنها در صورت ثبت کامل امکان صدور و عرضه محصولات وجود خواهد داشت ،

–         اگر بیشتر از 1000 تن مواد شیمیایی یا بیشتر از 1 تن [1]CMRs در سال تولید می کنید دوره ثبت 3 سال است ،

–         اگر 100 تا 1000 تن مواد شیمیایی در سال تولید میکنید دوره ثبت 6 سال است ،

–         اگر از 1 تا 100 تن مواد شیمیایی در سال تولید می کنید دوره ثبت 11 سال است ،



:: برچسب‌ها: reach ,
:: بازدید از این مطلب : 42
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 دی 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهروز اسدی

Over 6300 people die each day from work-related accidents or diseases – that’s nearly 2.3million every year.

The burden of occupational injuries and diseases is significant, both for employers and the wider economy, resulting in losses from early retirements, staff absence and rising insurance premiumss.

To combat the problem, ISO is developing a new standard, ISO 45001 Occupational health and safety management systems – Requirements, that will help organizations reduce this burden by providing a framework to improve employee safety, reduce workplace risks and create better, safer working conditions, all over the worldd.

The standard is currently being developed by a committee of occupational health and safety experts, and will follow other generic management system approaches such as ISO 14001 and ISO 9001. It will take into account other International Standards in this area such as OHSAS 18001, the International Labour Organization’s ILO-OSH Guidelines, various national standards and the ILO’s international labour standards and conventions.

 ?Who is it for

ISO 45001 is intended for use by any organization, regardless of its size or the nature of its work, and can be integrated into other health and safety programmes such as worker wellness and wellbeing. It also addresses many, if not all, legal requirements in this area.

 ?When will it be available

The drafts will be available through your local ISO member once it reaches the public inquiry (DIS) stage and Final Draft (FDIS) stage later this year, before the standard is published in October 2016. Learn more about the stages of standards development.

Over 6300 people die each day from work-related accidents or diseases – that’s nearly 2.3million every year.

The burden of occupational injuries and diseases is significant, both for employers and the wider economy, resulting in losses from early retirements, staff absence and rising insurance premiumss.

To combat the problem, ISO is developing a new standard, ISO 45001 Occupational health and safety management systems – Requirements, that will help organizations reduce this burden by providing a framework to improve employee safety, reduce workplace risks and create better, safer working conditions, all over the worldd.

The standard is currently being developed by a committee of occupational health and safety experts, and will follow other generic management system approaches such as ISO 14001 and ISO 9001. It will take into account other International Standards in this area such as OHSAS 18001, the International Labor Organization’s ILO-OSH Guidelines, various national standards and the ILO’s international labor standards and conventions.

Guidelines on occupational safety and health management systems, ILO-OSH 2001

The ILO has designed these guidelines as a practical tool for assisting organizations and competent institutions as a means of achieving continual improvement in occupational safety and health (OSH) performance. The guidelines have been developed according to internationally agreed principles defined by the IL O’s tripartite constituents. The practical recommendations of these guidelines are intended for use by all those who have responsibility for OSH management. This second edition includes new additions to the bibliography

Safety and health at work

Every 15 seconds, a worker dies from a work-related accident or disease.
Every 15 seconds, 153 workers have a work-related accidentt.

Every day, 6,300 people die as a result of occupational accidents or work-related diseases – more than 2.3 million deaths per year. 317 million accidents occur on the job annually; many of these resulting in extended absences from work. The human cost of this daily adversity is vast and the economic burden of poor occupational safety and health practices is estimated at 4 per cent of global Gross Domestic Product each year.

The ILO aims to create worldwide awareness of the dimensions and consequences of work-related accidents, injuries and diseases and to place the health and safety of all workers on the international agenda and to stimulate and support practical action at all levels.

The ILO has designed these guidelines as a practical tool for assisting organizations and competent institutions as a means of achieving continual improvement in occupational safety and health (OSH) performance. The guidelines have been developed according to internationally agreed principles defined by the IL O’s tripartite constituents. The practical recommendations of these guidelines are intended for use by all those who have responsibility for OSH management. This second edition includes new additions to the bibliography



:: برچسب‌ها: ISO 45001 ,
:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 دی 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهروز اسدی

Management system standards

ISO management system standards provide a model to follow when setting up and operating a management system. Like all our standards, they are the result of international, expert consensus and therefore offer the benefit of global management experience and good practice.

These standards can be applied to any organisation, large or small, whatever the product or service and regardless of the sector of activity.

The benefits of an effective management system include:

  • more efficient use of resources
  • improved risk management, and
  • increased customer satisfaction as services and products consistently deliver what they promise.

Audits

Audits are a vital part of the management system approach as they enable the company or organization to check how far their achievements meet their objectives and show conformity to the standard.

In order to help the auditing related to these standards, ISO has released ISO 19011:2011 providing specific guidance on internal and external management system audits.

ISO 19011:2011

Guidelines for auditing management systems

Abstract

ISO 19011:2011 provides guidance on auditing management systems, including the principles of auditing, managing an audit programme and conducting management system audits, as well as guidance on the evaluation of competence of individuals involved in the audit process, including the person managing the audit programme, auditors and audit teams.

ISO 19011:2011 is applicable to all organizations that need to conduct internal or external audits of management systems or manage an audit programme.

The application of ISO 19011:2011 to other types of audits is possible, provided that special consideration is given to the specific competence needed



:: برچسب‌ها: Management system standards ,
:: بازدید از این مطلب : 190
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 دی 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهروز اسدی

ISO 3166 is the International Standard for country codes and codes for their subdivisions.

The purpose of ISO 3166 is to define internationally recognised codes of letters and/or numbers that we can use when we refer to countries and subdivisions. However, it does not define the names of countries – this information comes from United Nations sources (Terminology Bulletin Country Names and the Country and Region Codes for Statistical Use maintained by the United Nations Statistics Divisions).

Using codes saves time and avoids errors as instead of using a country’s name (which will change depending on the language being used) we can use a combination of letters and/or numbers that are understood all over the world.

For example, all national postal organizations throughout the world exchange international mail in containers identified with the relevant country code. Internet domain name systems use the codes to define top level domain names such as ‘.fr’ for France, ‘.au’ for Australia. In addition, in machine readable passports, the codes are used to determine the nationality of the user and when we send money from one bank to another the country codes are a way to identify where the bank is based.

How can I access ISO 3166?

The codes in ISO 3166 are available on the Online Browsing Platform. The information on the OBP is always up to date and you can sign up for notifications to be informed when changes are made by clicking on the follow function in the top right hand corner.

What is included in ISO 3166?

ISO 3166 has three parts: codes for countries, codes for subdivisions and formerly used codes (codes that were once used to describe countries but are no longer in use).

The country codes can be represented either as a two-letter code (alpha-2) which is recommended as the general purpose code, a three-letter code (alpha-3) which is more closely related to the country name and a three digit numeric code (numeric -3) which can be useful if you need to avoid using Latin script.

The codes for subdivisions are represented as the alpha-2 code for the country, followed by up to three characters. For example ID-RI is the Riau province of Indonesia and NG-RI is the Rivers province in Nigeria. Names and codes for subdivisions are usually taken from relevant official national information sources.

The formerly used codes are four letter codes (alpha-4). How the alpha 4 codes are constructed depends on the reason why the country name has been removed.

Read more about the different types of codes in the Glossary for ISO 3166.

How is ISO 3166 maintained?

ISO 3166 is regularly updated to reflect changes in country names and subdivisions. These changes are done by the ISO 3166 Maintenance Agency (ISO3166/MA).

The maintenanCEdatissystem.com/?s=CE” title=”نشان CE” >ce agency includes representatives from the following ten organizations:

Association française de normalisation AFNOR (France)
American National Standards Institute ANSI (United States)
British Standards Institution BSI (United Kingdom)
Deutsches Institut für Normung DIN (Germany)
Swedish Standards Institute SIS (Sweden)
International Atomic Energy Agency (IAEA)
International Telecommunication Union (ITU)
Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN)
Universal Postal Union (UPU)
United Nations Economic Commission for Europe (UNECE



:: برچسب‌ها: ISO 3166 ,
:: بازدید از این مطلب : 46
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 دی 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهروز اسدی
مشاوره ایزو نمایندگی خودرو

تیم مشاوره ایزوداتیس سیستم دارای تجربه مشاوره در زمینه استقرار سیستم های مدیریتی ایزو ( شامل ISO 9001- ISO 14001 – ISO 10002 – ISO 10004 –OHSAS 18001 ) ، مشاوره استاندارد بازرسی کیفیت استاندارد ایران و نظام آراستگی ۵S در تعمیرگاه و نمایندگی های فروش و خدمات پس از فروش خودرو ایرتویا ، هیوندایی ، کیا موتورز ،BMW ، سایپا یدک و … می باشد.
داتیس سیستم با تجربه ممیزی مستقل بیش از 100 نمایندگی مجاز خدمات پس از فروش خودرو سایپا ، ایران خودرو ، پارس خودرو و همچنین مشاور پیاده سازی ایزو در بیش از 200 نمایندگی خودروهای خارجی خدمات مشاوره ایزو به نمایندگی های مجاز خدمات پس از فروش خودرو ارائه می نماید.
مزایای انتخاب داتیس سیستم بعنوان مشاور ایزو نمایندگی خودرو :
– تجربه زیاد در استقرار سیستم های مدیریتی ایزو در نمایندگی های خودروهای مختلف .
– تجارب ممیزی نمایندگی های سایپا و پارس خودرو در سال ۸۴ تا ۸۵
– استقرار سیستم مدیریتی ایزو در کمترین زمان با توجه به تجارب بدست آمده در نمایندگی های مجاز خودرو .
 – استقرار سیستم مدیریتی ایزو بصورت موثر در نمایندگی های خودرو معروف و بزرگ .

مشاوره ایزو استاندارد های زیر در عاملیت های مجاز خودرو ارائه می گردد :

مشاوره ایزو 9001

سیستم مدیریت کیفیت ایزو ۹۰۰۱ ، منجر به به بروآورده سازی الزامات مشتریان و شرکت مادر در نمایندگی مجاز ، افزایش رضایتمندی مشتریان و کاهش دوباره کاری ها می گردد.

مشاوره ایزو ۱۴۰۰۱

سیستم مدیریت محیط زیست ایزو ۱۴۰۰۱ منجر به کنترل و کاهش آلاینده های محیط زیست و رعایت الزامات محیط زیستی در تعمیرگاه یا خدمات پس از فروش می گردد.
مشاوره سیستم مدیریت ایمنی بهداشت شغلی OHSAS 18001
سیستم مدیریت ایمنی ، بهداشت شغلی و ایمنی بهداشت شغلی OHSAS 18001 می تواند حوادث ناشی از کار را شناسایی و کنترل نموده و الزامات سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی را  رعایت نماید.

مشاوره ایزو ۱۰۰۰۴

مشاوره ایزو ۱۰۰۰۴ سیستم مدیریت پایش و اندازه گیری رضایتمندی مشتریان ، ISO 10004 در نظارت و سنجش رضایت مشتری و افزایش رضایتمندی مشتریان به سازمان کمک می نماید.

مشاوره ایزو ۱۰۰۰۲

سیستم مدیریت رسیدگی به شکایت مشتری منجر به ثبت ، رسیدگی وپاسخ گویی مناسب به مشتریان در خصوص شکایت و وفاداری مشتریان می گردد .

مشاوره نظام آراستگی ۵S

مشاوره ارتقاء امتیاز استاندارد بازرسی کیفیت استاندارد ایران
جهت درخواست دوره آموزش ایزو یا درخواست مشاوره ایزو با شماره تلفن های زیر تماس بگیرید و یا درخواست خود را از طریق زیر ارسال نمایید :
datissystemco@yahoo.com
 02122621530



:: برچسب‌ها: مشاوره ایزو نمایندگی خودرو ,
:: بازدید از این مطلب : 48
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 دی 1395 | نظرات ()