نوشته شده توسط : بهروز اسدی

مشاور: 9 توصیه برای مثبت‌اندیشی در کسب‌وکار

1. «شما باید خودتان اتومبیل خودتان را در جاده اقتصاد برانید». اتومبیل شما همان کسب‌وکار شما است. جاده اتومبیل شما همان جهان اقتصاد است. با چه سرعت و کیفیتی در این جاده رانندگی می‌کنید؟ آیا به دست‌اندازها تسلط دارید؟ آیا می‌توانید اتومبیل خودتان را برانید. هرگز فراموش نکنید که این حق فقط به شما داده شده است، یعنی شما همواره باید درباره مسائل کاری و شخصی‌تان دست به تصمیم‌گیری بزنید. این شما هستید که مسیر درست و اصلی را انتخاب می‌کنید. شما هستید که انرژی را در طول مسیر مدیریت می‌کنید و دیگران هم بر حسب همین دید شما پاسختان را خواهند داد. پس هر آنچه انجام می‌دهید به خودتان باز می‌گردد. اگر مثبت‌اندیش باشید، پاسخ اطرافیانتان نیز مثبت خواهد بود و برعکس. نباید منتظر باشید که دیگران برای کار کردن و جلو رفتن به شما انرژی بدهند. اگر انرژی مثبت را فقط و فقط از کس دیگری دریافت کنید، به محض اینکه او انرژی را قطع کند، شما نیز می‌ایستید. انرژی مثبت را باید اول از جانب خودتان و بعد از جانب دیگران دریافت کنید.
22. «دیگران را در مسیرتان سرزنش نکنید». این کار در بلند مدت مضرات زیادی برای کسب‌وکارتان خواهد داشت و نتایج منفی‌اش گریبان‌گیر خودتان خواهد شد. سرزنش دیگران انرژی منفی تولید می‌کند و کسب‌وکار را به سوی شکست سوق می‌دهد. اگر شکست بخورید، این شما هستید که باید سرزنش شوید. سرزنش فقط و فقط انرژی منفی تولید می‌کند و همین انرژی منفی به خود شما باز خواهد گشت. کسی که سرزنش می‌کند، به نکات مثبت توجهی ندارد و فقط نکات منفی را می‌بیند. او همه فضای کار را آلوده به انرژی منفی و بدبینی می‌کند. انرژی منفی همواره از سرزنش دیگران نشات می‌گیرد و در بلند مدت کسب‌وکار شما را با نتایج منفی مواجه خواهد کرد. انرژی منفی عامل اصلی در نابودی خود و دیگران است.
33. «سوخت اتومبیل‌ کسب‌وکار شما باید انرژی مثبت باشد». موتور محرکه‌‌تان در کسب‌وکار را با انرژی مثبت پرکنید. همه می‌دانند که سوخت مناسب باعث حرکت بهتر اتومبیل می‌شود. انرژی مثبتی که طی روز مصرف می‌کنیم به ما نشان می‌دهد که نگرش، ذهنیت، باور و مثبت‌اندیشی‌مان کسب‌وکار را تحت تاثیر قرار خواهد داد. مثبت‌اندیشی شما را قادر می‌سازد به چیزی دست پیدا کنید که دیگران هرگز نتوانسته‌اند. زیرا این خوش‌بینی فقط از جانب شما تولید شده است. شما از دیگران متفاوت هستید، زیرا انرژی‌تان از انرژی دیگران مثبت‌تر است. وقتی به موفقیت دست می‌یابیم، باز هم می‌بینیم که نتیجه این انرژی مثبت به خودمان بازخواهد گشت.
در واقع، کسب‌وکار پر رونق همان پاسخ انرژی مثبت ما بود.
44. «با انرژی مثبت هدایت و مدیریت کنید». جان گوردون تیم‌ها، مدیران و سازمان‌های بزرگ را مورد مطالعه قرار داد. او نشان می‌دهد که مثبت‌اندیشی یکی از عوامل مهم در موفقیت مدیران موفق بوده است. گوردون تاکید می‌کند که «تاجران و فروشندگان مثبت‌اندیش می‌توانند از همکاران بدبینشان جلو بزنند. مدیران خوش‌بین می‌توانند کارکنانشان را در مسیر درست راهنمایی کنند. آنها هم نیمه خالی لیوان را می‌بینند و هم نیمه پر را. اما فقط از نیمه پر لیوان کمک می‌گیرند. زیرا نیمه پر سرشار از انرژی است و نیمه‌ دیگر خالی است. مدیران و صاحبان مثبت‌اندیش کسب‌وکار می‌توانند موفقیت را بیافرینند.»
55. «هر چیزی که انرژی را تحلیل می‌برد ممنوع است». گوردون از گاندی نقل می‌کند که «من اجازه نمی‌دهم کسی با پاهای کثیف در ذهن من راه برود.» وقتی بدبین می‌شویم، به همه اجازه می‌دهیم با پاهای کثیفشان در مغز ما راه بروند و مغز ما را آلوده کنند. استرس، اضطراب و ترس بزرگ‌ترین دشمن‌ انرژی مثبت هستند. اضطراب و ترس انرژی مثبت را از بین می‌برد و به انرژی منفی و بدبینی تبدیل می‌کند.
66. «شکایت نکنید، بلکه راه حل ارائه دهید.» برای گوردون شکایت‌کردن مثل عق‌زدن است. او می‌گوید «وقتی شکایت می‌کنید و غر می‌زنید، خودتان را خالی می‌کنید و حالتان بهتر می‌شود، اما محیطتان را کثیف می‌کنید و اطرافیانتان هم بیمار می‌شوند.» شکایت‌کردن و غر زدن برای شرکت مضر است و تولید و بهره‌وری را بسیار پایین می‌آورد. شعار «غر زدن ممنوع» یعنی «نباید غر بزنید مگر اینکه بتوانید یک یا دو راه حل ارائه دهید.» به این طریق، شکایات و غرولندها ابداع و نوآوری را در حل مشکلات افزایش می‌دهند و کسب‌وکار را رونق می‌بخشند. زیرا همه کارکنان سعی می‌کنند به دنبال راه‌حلی برای مشکلات بروند و بعد نارضایتی‌شان را اعلام کنند. در این صورت، شکایت از اوضاع می‌تواند انرژی مثبت بدهد و همکاران را نیز به نوآوری تشویق کند.
77. «نباید بگذاریم نکات منفی موجود در کار ما را مضطرب کنند». بله؛ چراکه باید در عوض به خاطر نکات مثبتی که می‌بینیم، متشکر هم باشیم. هر روز باید نکات مثبت اطرافمان را بشماریم. ذهنمان باید درگیر چیزهای خوبی باشد که در اطرافمان می‌گذرند. با تمرکز بر همین نکات است که انرژی مثبت را از نو شارژ می‌کنیم و در آخر نتایج خوبی می‌بینیم. یعنی باز باید نیمه پر لیوان را ببینیم
و به آن فکر کنیم.
88. «نباید در کسب‌وکارمان در پی خوشبختی باشیم». این کار می‌تواند در بعضی موارد ما را تضعیف و خسته کند. گوردون می‌گوید، «با شور و اشتیاق کار کنید، خوشبختی و هدف خودش به سراغمان می‌آید. هدفی را پیدا کنید و بگذارید به شما انرژی بدهد.» اگر فقط به هدفمان فکر کنیم، بعضی اوقات با مشکلات ناامیدکننده مواجه می‌شویم. باید پر انرژی و مشتاقانه به جلو برویم و بگذاریم هدفمان خودش به ما نزدیک شود. برای رسیدن به هدف باید انرژی داشت. و این انرژی فقط می‌تواند انرژی مثبت‌اندیشی باشد. حرکت به سمت مثبت‌اندیشی یعنی حرکت به سوی خوشبختی.
99. «یک مدیر مثبت‌اندیش باورهای مثبتش را به کارکنانش انتقال ‌دهد». باورهای یک مدیر شایسته همواره مثبتند. او باید این باورها را حس کند، وگرنه بدبینی همه جا را فرا می‌گیرد. در عوض، مثبت‌اندیشی باید به همه سرایت کند. مدیران شایسته باورهای مثبت و خوش‌بینانه خود را با کارکنانشان قسمت می‌کنند. آنها سعی می‌کنند فضایی پرانرژی و مثبت بسازند و به هیچ نگرش منفی راه ندهند. مدیر باید از خود بپرسد: «چه چیز برای‌مان ارزش دارد؟ چه انتظاراتی داریم؟ چه کارهایی باید بکنیم که به انتظاراتمان برسیم؟ چه نکات مثبتی در کار هست؟ چگونه باید این نکات مثبت را گسترش داد تا به هدف برسیم؟». به علاوه، تقسیم نظرات و پراکندن انرژی مثبت کار گروهی را نیز افزایش می‌دهد. آن‌ وقت بقیه کارکنان نیز نظرات و عقاید مثبتشان را با همکارانشان در میان می‌گذارند. به این شکل، انرژی در همه سو منتشر و به همه جا پخش می‌شود.



:: برچسب‌ها: 9 توصیه برای مثبت‌اندیشی در کسب‌وکار ,
:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 دی 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهروز اسدی

Electrical & Instrumentation

 

مشاوره

- تهیه اسناد فنی مناقصه
- ارزیابی فنی و امتیازدهی به پیمانکاران 
- بررسی مدارک فنی design review 

طراحی

- طراحی جانمایی و دیاگرام تک خطی 
- طراحی پست برق و خطوط انتقال 
- طراحی تابلو برق در سطوح مختلف ولتازی


:: برچسب‌ها: Electrical & Instrumentation ,
:: بازدید از این مطلب : 23
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 دی 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهروز اسدی

مشاور: مدیریت ساختمان

1- احترام به حقوق همسایگان و کمک به ایجاد فضای دوستانه در مجتمع در اولویت میباشد.
. رعایت سکوت و آرامش مجتمع خصوصاً ساعت 1 الی 4 بعد از ظهر و 8 عصر الی 8 صبح.
. سیگار کشیدن در راه پله، آسانسور و پارکینگ ممنوع میباشد.
 . بستن شیر گاز در صورت ترک طولانی مدت.

2- پارکینگ:
· عدم گرم کردن ماشین در پارکینگ به علت تصاعد گازهای سمی در راهرو
· قفل کردن بی صدا (سایلنت) ماشین
· در صورتی که ماشین بر اثر روغن ریزی یا … پارکینگ را کثیف نماید هزینه نظافت اضافه پارکینگ کاملا به عهده ایشان می باشد.
· هزینه های تعمیرات درب اتوماتیک بعهده واحد هایی است که از پارکینک استفاده مینمایند.
· هزینه های تعمیرات و نگهداری پارکینگ، تخلیه چاه، که بر اثر عوامل عمومی معمول پیش می آید بین واحدها تقسیم می گردد.
· ورود ماشین های سنگین که باعث تخریب موزایک و یا تخریب چاه گردد ممنوع می باشد.
· در صورتی که خسارتی توسط واحدی یا مهمانان ایشان به مشاعات مانند پارکینگ و آسانسور وارد گردد، ایشان موظف به پرداخت هزینه های مربوطه می باشد.
· شستن ماشین، فرش و امثالهم در پارکینگ ممنوع است.
·  روشن کردن آتش، ایجاد سر و صدا، آهنگری و برشکاری و نگهداری وسائل غیر معمول مثل (مبل، کمد، وسایل اضافی و …) در پارکینگ ممنوع است.

3- آسانسور:
·حمل وسایل و اسباب کشی با آن ممنوع است. در صورتی که واحدی تمایل به استفاده از آن را داشته باشد باید مبلغ 000/1500 تومان به صندوق ساختمان واریز یا تحویل نماید.

– کلید موتور خانه آسانسور تحویل مدیر ساختمان و یک عضو دیگر به عنوان امین می باشد تا در صورت لزوم در دسترس باشد.

4- پشت بام:
· بین دیش و ایزوگام حتماً یک لایه ایزوگام قرار دهند.
· شستن فرش و امثالهم در پشت بام ممنوع است.
·  با توجه به نازک بودن دیواره های کنار ساختمان هرگونه فعالیت یا قرار دادن وسایل سنگین که منجر به تخریب ایزوگام یا دیواره های اطراف می باشد به عهده واحد مسئول بوده و خسارات وارده می بایست از جانب ایشان تأمین گردد.
·  در صورتی که از انباری آب نشت کرده و به واحدهای فوقانی خسارت وارد نماید واحد مسئول تأمین کننده خسارات طبقه فوقانی می باشد.

5- راه پله
· قرار دادن وسایل نامربوط در راه پله و پاگرد ها ممنوع می باشد( تشخیص نا مربوط با رأی اکثریت است )
· ریختن آشغال ته سیگار و … در راه پله ممنوع است.
· هزینه های مربوط به راه پله بین 100 واحد مساوی تقسیم می گردد.

6- مدیر ساختمان
وظایف مدیر ساختمان:
· نظافت ساختمان بنا به مصلحت حداقل هر یک هفته و حداکثر 3 هفته یک بار
·  پرداخت به موقع قبوض و هزینه های ساختمان . در صورت وجود وجه نقد در صندوق و اهمال عمدی مدیر در این امور اگر خسارت، هزینه یا جریمه به ساختمان تحمیل گردد به عهده مدیر ساختمان می باشد.
· دریافت وجه شارژ ماهیانه از واحدهای ساکن و ارائه رسید به آنها به علاوه ثبت در دفتر ساختمان (ثبت و نمایش در تابلو ساختمان نیز معادل ارائه رسید میباشد)
· تنظیم دفتر مالی ماهیانه ساختمان اعم از هزینه دریافتی و موجودی با استناد فاکتور و چاپ و ارائه به تمام واحدها یا نصب سند مالی ماهیانه در تابلو ساختمان حداقل به مدت 33 روز در هر ماه باید نصب باشد.
· بایگانی کلیه اسناد در زونکن ساختمان
· اجرای پیشنهادهای مفید که با رأی اکثریت واحدها تصویب می گردد.
·  با توجه به زحمات مدیر ساختمان و هزینه های مانند تلفن، کپی و پرینت که ایشان متحمل میشوند لذا ایشان معاف از پرداخت هزینه های شارژ ماهیانه مانند برق عمومی، آب و نظافت می باشد ولی هزینه های تعمیرات مانند آسانسور، پمپ و … شامل تمام واحدها بلا استثناء می گردد.

مواردی که توسط مدیر باید در دفتر ساختمان وارد گردد:

1- وجه های دریافتی از هر واحد با قید تاریخ و موضوع
2- هزینه های ساختمان با ذکر تاریخ و موضوع یا شماره فاکتور
3- هزینه های قبوض پرداخت شده ساختمان با ذکر شماره قبض
4- طلب ها و بدهی های ساختمان با ذکر تاریخ و شرح آن
5-  بایگانی فاکتورها و قبوض در پرونده ساختمان

فرمول محاسبات هزینه های ساختمان

هزینه های ساختمان بر حسب میزان مصرف ساکنین از امکانات سا ختمان محاسبه می گردد تا حقی از کسی ضابع نگردد.
هزینه های تعمیرات آسانسور: نفرات بالای سه سال ضرب در طبقات
هزینه های برق آسانسور: نفرات بالای سه سال ضرب در طبقات
آب : بر حسب نفرات بالای 3 سال
 * با توافق ساکنین هزینه های پایین تر از سی هزار تومان در ماه بصورت مساوی بین ساکنین تقسیم خواهد شد.

انتخاب مدیر:
اولین جلسه، قرعه کشی انجام می گردد و به ترتیب خروج برگه های قرعه هرکس موظف به بر عهده گرفتن مدیریت به مدت سه ماه یعنی یک فصل را دارد. (سه شنبه 23/8/91 ساعت 88 )

تعویض مدیریت:
 مدیریت ساختمان بعد از تحویل کلیه مدارک، کلید ها و لوازم مدیریت که در لیست ساختمان موجود می باشد تعویض می گردد و مدیر سابق موظف میباشد بعنوان کمکی مدیر جدید را در نحوه محاسبات، دریافت ها، پرداخت ها و … تا پایان دوره مدیریت یاری نماید.

جانشین مدیر:
در صورت  ضرورت یا انتقال مدیر مطابق با لیست با ترتیب مدیریت شخص بعدی اختیارات و وظایف مدیر را بعهده خواهد گرفت.

انصراف از مدیریت:
 در صورت عدم تمایل به قبول مسئولیت مدیریت ساختمان ، پرداخت هزینه های شارژ مدیر بعدی به عهده انصراف دهنده می باشد.

تمدید مدیریت
 تمایل به ادامه مدیریت برای مدت طولانی تر به شرط رضایت ساکنین بلامانع است.

8- وظایف ساکنین مجتمع
. هزینه های شارژ هر ماه پیشاپیش در تابلو نصب و پرداخت می شود.
. هزینه های قبوض بعد از محاسبه با ذکر مهلت پرداخت روی برد نصب و ساکنین موظف به پرداخت به موقع می باشند.
 . بهتر است ساکنین خود هزینه ها را به مدیر تحویل دهند یا به حساب او واریز نمایند.

* روش برخورد با مالكين يا استفاده كنندگان بدهكار :
– ابتدا تذکر شفاهی به واحد بدهکار داده می شود.
– سپس اخطار کتبی محترمانه به مدت 7 الی 100 روز در تابلو ساختمان نصب میگردد به شرح زیر:

آقای …. مالک/مستاجر واحد …. خواهشمند است بابت تسویه بدهی خود معادل … ريال تا تاریخ / / اقدام فرمایید.

– اين اختيار پس از تذکر کتبی یا شفاهی به مالكين يا استفاده كنندگان بدهكار براي مدير ايجاد مي شود زير ابموجب ماده 10 مكرر قانون هرگاه مالك يا استفاده كننده ظرف ده روز از تاريخ ابلاغ اظهار نامه سهم بدهي خود را نپردازد ،‌مدير يا مديران مي توانند به تشخيص خود با توجه به امكانات از دادن خدمات مشترك از قبيل آب، برق ، گاز و غيره به او خودداري كنند تابدين وسيله بدهكار مجبور به پرداخت بدهي خود شود .

بديهي است مدير يا مديران نمي توانند و نبايد پيش از ابلاغ اظهار نامه ، مالك يا استفاده كننده بدهكار را ، از خدمات مشترك محروم كنند .



:: برچسب‌ها: مدیریت ساختمان ,
:: بازدید از این مطلب : 135
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 دی 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهروز اسدی

مشاور ایزو ، ایزو 17024

ISO (سازمان بین المللی استاندارد) و IEC (کمیسیون بین المللی برق) را تشکیل می دهند سیستم های تخصصی برای استاندارد در سراسر جهان. سازمان های ملی است که اعضای ISO و یا IEC در توسعه استانداردهای بین المللی از طریق کمیته های فنی ایجاد شده توسط سازمان مربوطه برای مقابله با زمینه های خاص از فعالیت های فنی شرکت کنند. ISO و IEC کمیته فنی در زمینه های منافع متقابل همکاری کنند. دیگر سازمان های بین المللی، دولتی و غیر دولتی، در ارتباط با ISO و IEC، نیز در این کار را. در زمینه ارزیابی انطباق، کمیته ISO در ارزیابی انطباق (کسکو، مین) مسئول توسعه استاندارد و راهنمای بین المللی است.
استانداردهای بین المللی مطابق با قوانین داده شده در بخشنامه ISO / IEC، قسمت 2 پیش نویس.
پیش نویس استانداردهای بین المللی به سازمان های ملی برای رای دادن توزیع شده است. انتشار یک استاندارد بین المللی نیاز به تایید توسط حداقل 75٪ از بدن ملی ریخته گری رای.
توجه به این احتمال که برخی از عناصر این سند ممکن است موضوع حقوق ثبت اختراع شده است. ISO نباید مسئول برای شناسایی هر یا همه حقوق از جمله حق ثبت اختراع برگزار می شود.
ISO / IEC 17024، توسط کمیته ISO در ارزیابی انطباق (کسکو، مین) تهیه شد.
این برای رای دادن به بدن ملی هر دو ISO و IEC منتشر شد، و توسط هر دو سازمان به تصویب رسید.
این ویرایش دوم لغو و جایگزین چاپ اول (ISO / IEC 17024: 2003)، است که از لحاظ فنی تجدید نظر شده.
 معرفی

این استاندارد بین المللی شده است با هدف دستیابی و ترویج معیار در سطح جهان پذیرفته برای سازمان صدور گواهینامه از افراد عامل توسعه داده است. صدور گواهینامه برای افراد یک ابزار ارائه تضمین که شخص گواهی ملاقات الزامات طرح صدور گواهینامه است. اعتماد به نفس در طرح صدور گواهینامه مربوطه برای افراد با استفاده از یک فرایند در سطح جهان پذیرفته ارزیابی و دوره مجدد ارزیابی صلاحیت افراد تایید شده به دست آورد.
 با این حال، برای تمایز بین شرایطی که طرح شرکت برای صدور گواهینامه افراد موجه و شرایطی که دیگر اشکال صلاحیت مناسب تر هستند لازم است. طرح های توسعه شرکت برای صدور گواهینامه افراد، در پاسخ به سرعت رو به افزایش نوآوری در فن آوری و تخصص در حال رشد از پرسنل، می تواند برای تغییرات در آموزش و پرورش و آموزش جبران و در نتیجه تسهیل بازار کار جهانی است. جایگزین هایی برای صدور گواهینامه هنوز هم می تواند در موقعیت های لازم باشد که در آن خدمات عمومی، عملیات رسمی یا دولتی نگران هستند.
 در مقابل به انواع دیگر از بدن ارزیابی انطباق، مانند سیستم مدیریت مراجع صدور گواهینامه، یکی از توابع مشخصه از مرجع صدور گواهینامه برای افراد است به انجام معاینه، که با استفاده از معیارهای عینی برای اندازه گیری شایستگی و به ثمر رساند. در حالی که مشخص شده است که چنین معاینه، اگر به خوبی برنامه ریزی شده و توسط مرجع صدور گواهینامه برای افراد ساختار، می تواند قابل ملاحظه ای در خدمت برای اطمینان از بی طرفی عملیات و کاهش خطر ابتلا به تضاد منافع، امکانات مورد نیاز در این استاندارد بین المللی گنجانده شده است.
 در هر صورت، این استاندارد بین المللی می تواند به عنوان پایه ای برای به رسمیت شناختن مراجع صدور گواهینامه برای افراد و طرح صدور گواهینامه که تحت آن افراد آنها را تایید برای تسهیل در پذیرش آنها در سطح ملی و بین المللی در خدمت، به منظور. فقط هماهنگ سیستم برای توسعه و نگهداری برنامه های صدور گواهینامه برای افراد می تواند محیط زیست برای به رسمیت شناختن متقابل و تبادل جهانی از پرسنل ایجاد.
 این استاندارد بین المللی مشخص مورد نیاز است که اطمینان حاصل شود که مراجع صدور گواهینامه برای افراد عامل طرح صدور گواهینامه برای افراد به شیوه ای سازگار، قابل مقایسه و قابل اعتماد عمل. مورد نیاز در این استاندارد بین المللی در نظر گرفته شود الزامات عمومی برای بدن فراهم صدور گواهینامه از افراد. صدور گواهینامه از افراد فقط می تواند رخ دهد هنگامی که یک طرح صدور گواهینامه وجود دارد. طرح صدور گواهینامه طراحی شده است به مکمل مورد نیاز موجود در این استاندارد بین المللی و شامل کسانی که مورد نیاز است که بازار نیاز یا خواسته، و یا که توسط دولت مورد نیاز است.
این استاندارد بین المللی می تواند به عنوان یک سند معیار برای مجوز رسمی و یا همکار ارزیابی یا طراحی شده توسط مقامات دولتی، صاحبان طرح و دیگران استفاده می شود.
در این استاندارد بین المللی، اشکال کلامی زیر استفاده می شود:
– “باید” نشان می دهد یک نیاز.
– “باید” نشان می دهد توصیه.
– “ممکن است” را نشان می دهد اجازه.
– “می تواند” یک احتمال یا قابلیت نشان می دهد.
جزئیات بیشتر را می توان در دستورات ISO / IEC یافت، قسمت 2.
11 محدوده

این استاندارد بین المللی شامل اصول و الزامات مورد نیاز برای بدن صدور گواهینامه افراد در برابر شرایط خاص، و شامل توسعه و نگهداری از یک طرح صدور گواهینامه برای افراد.
 توجه داشته باشید برای اهداف این استاندارد بین المللی، اصطلاح “مرجع صدور گواهینامه” است در محل از ترم “مرجع صدور گواهینامه برای افراد” استفاده می شود، و اصطلاح “طرح صدور گواهینامه” است در محل از ترم “طرح صدور گواهینامه برای افراد استفاده “.

2 مراجع الزامی

مدارک زیر اشاره برای استفاده از این سند ضروری است. در مورد مراجع مورخ، فقط نسخه ذکر صدق می کند. در مورد مراجع بدون تاریخ، آخرین نسخه از سند اشاره (از جمله هر گونه اصلاحات) صدق می کند.
ISO / IEC 17000، انطباق ارزیابی – واژگان و اصول کلی
33 اصطلاحات و تعاریف

برای اهداف این سند، شرایط و تعاریف در ISO / IEC 17000 داده شده و درخواست زیر است.
3.1
فرآیند صدور گواهینامه
فعالیت های که یک مرجع صدور گواهینامه تشخیص داد که یک فرد برآورده مورد نیاز صدور گواهینامه (3.3)، از جمله برنامه، ارزیابی، تصمیم در مورد صدور گواهینامه، جواز مجدد و استفاده از گواهی (3.55) و آرم / علائم
3.2
طرح صدور گواهینامه
صلاحیت (3.6) و سایر الزامات مربوط به دسته شغلی و یا ماهر خاص از افراد
توجه داشته باشید از شماره 1 تا ورود: برای دیگر مورد نیاز، نگاه کنید به 8.3 و 8.4.
3.3
شرایط صدور گواهینامه
مجموعه ای از الزامات مشخص شده، از جمله نیازهای طرح به منظور ایجاد و یا حفظ صدور گواهینامه انجام می شود
3.4
صاحب طرح
سازمان مسئول برای توسعه و حفظ یک طرح صدور گواهینامه (3.2)
توجه داشته باشید از شماره 1 تا ورود: سازمان می تواند بدن صدور گواهینامه خود را، یک مقام دولتی، و یا دیگر.
3.5
گواهی نامه
سند صادر شده توسط مرجع صدور گواهینامه تحت مفاد این استاندارد بین المللی، نشان می دهد که شخصی به نام تا به الزامات صدور گواهینامه انجام (3.3)
نگاه کنید به:
3.6
صلاحیت
توانایی استفاده از دانش و مهارت برای دستیابی به نتایج مورد نظر
3.7
صلاحیت
آموزش و پرورش، آموزش نشان و تجربه کاری، که در آن قابل اجرا
3.8
ارزیابی
فرایند است که تحقق یک شخص از الزامات طرح صدور گواهینامه (3.2) ارزیابی
3.9
معاینه
مکانیسم این است که بخشی از ارزیابی (3.8) که (3.14) صلاحیت یک کاندیدا (3.66) توسط یک یا چند وسیله، مانند کتبی، شفاهی، عملی و مشاهده اندازه، به عنوان در طرح صدور گواهینامه تعریف شده (3.2)
3.10
امتحان کننده
فرد صالح به انجام و نمره آزمون (3.9)، که در آن بررسی نیاز به قضاوت حرفه ای
3.11
ناظر
شخص مجاز توسط مرجع صدور گواهینامه که اداره و یا نظارت بررسی (3.9)، اما صلاحیت (3.6) از نامزد ارزیابی نمی (3.14)
توجه داشته باشید از شماره 1 تا ورود: شرایط دیگر برای ناظر امتحانات هستند ناظر، مدیر آزمون، استاد راهنما.
3.12
پرسنل
افراد، داخلی یا خارجی، از مرجع صدور گواهینامه انجام فعالیت برای بدن صدور گواهینامه
توجه داشته باشید از شماره 1 تا ورود: این شامل اعضای کمیته و داوطلبان.
3.13
متقاضی
کسی که تا به ارائه یک برنامه به فرآیند صدور گواهینامه پذیرفته شود (3.1)
3.14
نامزد
متقاضی (3.13) است که پیش نیاز مشخص شده انجام شده است و به فرآیند صدور گواهینامه بستری (3.1)
3.15
بیطرفی
حضور عینیت
توجه داشته باشید از شماره 11 تا ورود: عینیت بدان معنی است که تضاد منافع وجود ندارد، یا در حال حل و فصل است، بنابراین به عنوان نه به منفی فعالیت های پس از آن از مرجع صدور گواهینامه را تحت تاثیر قرار.
توجه داشته باشید 22 تا ورود: شرایط دیگر که در انتقال عنصر بی طرفی مفید هستند عبارتند از: استقلال، آزادی از تضاد منافع، آزادی از تعصب، عدم تعصب، بی طرفی، انصاف، روشن فکری، حتی دست، جدا شدن، تعادل.
3.16
عدالت
فرصت برابر برای موفقیت ارائه شده به هر نامزد (3.14) در فرآیند صدور گواهینامه (3.1)
3.17
اعتبار
شواهدی وجود دارد که ارزیابی (3.8) اندازه گیری آنچه در آن است در نظر گرفته شده برای اندازه گیری، به عنوان طرح صدور گواهینامه تعریف شده (3.2)
توجه داشته باشید از شماره 1 تا ورود: در این استاندارد بین المللی، اعتبار نیز در فرم صفت آن استفاده می شود “معتبر”.
3.18
قابلیت اطمینان
شاخص که تا چه حد معاینه (3.9) نمرات در سراسر زمان های مختلف بررسی و مکان، فرم بررسی های مختلف و محققین مختلف سازگار هستند (3.10)
3.19
درخواست
درخواست متقاضی (3.13)، نامزد (3.14) و یا شخص گواهی شده برای بازنگری هر تصمیم مرجع صدور گواهینامه مربوط به او / وضعیت صدور گواهینامه مورد نظر خود را
3.20
شکایت
بیان نارضایتی، به غیر از درخواست تجدید نظر (3.19)، توسط هر فرد یا سازمانی برای یک مرجع صدور گواهینامه، مربوط به فعالیت های که بدن و یا یک فرد تایید شده، که در آن یک پاسخ انتظار می رود
توجه داشته باشید از شماره 1 تا ورود: اقتباس از ISO / IEC 17000: 2004، تعریف 6.5.
3.21
حزب علاقه مند
فرد، گروه یا سازمان تحت تاثیر عملکرد یک فرد گواهی و یا مرجع صدور گواهینامه
مثال: فرد خبره. کاربر از خدمات فرد گواهی. کارفرما از فرد گواهی. مصرف کننده. قدرت دولتی.
3.22
نظارت
 نظارت دوره ای، در طول دوره از صدور گواهینامه، از عملکرد یک فرد گواهی را برای اطمینان از ادامه انطباق با طرح صدور گواهینامه



:: برچسب‌ها: ایزو 17024 , مشاوره ایزو 17024 , اخذ ایزو 17024 , گواهینامه ایزو 17024 ,
:: بازدید از این مطلب : 44
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 دی 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهروز اسدی

مشاور: مدیریت پروژه نرم افزاری

تاریخچه مدیریت پروژه‌های نرم افزاری با تاریخچه تولید نرم‌افزار در هم آمیخته‌است. نرم‌افزارها در آغاز برای مقاصد خاص و یا راه‌اندازی سخت افزارها نوشته می‌شد. اما با معرفی مفهوم برنامه‌نویسی شی‌گرا در سال ۱۹۶۰، برنامه نویسی با این رویکرد مورد استقبال شرکت‌های توسعه نرم افزار قرار گرفت و در دهه‌های ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ روند تولید و توسعه نرم افزار رشد سریعی را تجربه کرد.

در این زمان شرکت‌های تولیدکننده نرم‌افزار تلاش می‌کردند تا با استفاده از روش‌های کلاسیک مدیریتی، پروژه‌های نرم افزاری را راهبری کنند اما به زودی و با کند شدن سرعت تولید نرم افزار و بروز مشکلات جدی در تست و نیز تغییرات به وجود آمده در نیازمندی‌های مشتریان مشخص گردید که روش‌های سنتی مدیریت پروژه برای راهبری تیم‌های نرم افزاری مناسب نمی‌باشد. تحلیل و بررسی پروژه‌های نرم افزاری شکست خورده، عوامل زیر را به عنوان مهمترین دلایل شکست آن‌ها مشخص کرد:

عدم بیان روشن اهداف پروژه
برآورد نادرست از منابع مورد نیاز پروژه
تعریف نادرست نیازمندی‌ها
گزارش‌دهی ضعیف روند پروژه
استفاده از فناوری‌های نابالغ
عدم توانایی در کنترل پیچیدگی‌های پروژه
روش‌های توسعه غیر استاندارد
مدیریت پروژه ضعیف
سیاست‌های ذی‌نفعان
فشارهای مربوط به جنبه‌های تجاری پروژه
 سه مورد نخست در فهرست بالا نشان می‌دهد که عدم بیان روشن و بدون ابهام نیازمندی‌های نرم‌افزاری توسط مشتریان منجر به اشتباه در هدف‌گذاری و تخصیص منابع مورد نیاز پروژه می‌شود.

برنامه ریزی، پایش و کنترل پروژه
هدف از برنامه ریزی پروژه نرم افزاری، مشخص نمودن محدود(scopee) پروژه، تخمین حجم کاری مورد نیاز و در نتیجه تدوین یک برنامه زمانبدی جهت اجرای پروژه می باشد. برنامه ریزی پروژه با شناسایی نیازمندی های موضوع پروژه آغاز می شود. پس از آن طرح اجرایی پروژه جهت تشریح وظایف سطوح مدیریت عالی و میانی تدوین می گردد. نظارت بر پروژه و کنترل آن بر اساس معیارهای مهندسی نرم افزار تضمین می کند که روند اجرای وظایف در تیم ها و تخصیص منابع به آن ها بر اساس طرح اجرایی پروژه انجام پذیرد و مدیر پروژه در صورت مشاهده عدم تطابق در روند اجرا، اقدامات اصلاحی را به عمل آورد.

ISSUE

در مهندسی نرم افزار، یک issue یک واحد از کار است که در صورت انجام به بهبود عملکرد سیستم نرم افزاری منجر می شود. مانند رفع یک باگ، مستند سازی یک کامپوننت یا تحلیل نیازمندی جدید. مدیریت issue یکی از وظایف مدیر پروژه نرم افزاری است . issue ها معمولا بر اساس پارامتر میزان شدت یا میزان اهمیت دسته بندی می شوند. این دسته بندی معمولا به صورت زیر می باشد:

بحرانی: مشکلات و یا کارهای تعریف شده در این دسته مواردی هستند که در نحوه عملکرد سیستم تاثیر حیاتی دارند و عدم پاسخگویی به آنها ممکن است باعث به خطر افتادن سیستم شود.
میانی: مشکلات و موارد این دسته در رده دوم اهمیت در زمانبندی اجرا و پاسخگویی قرار می گیرند.
 پایین: مواردی که در این دسته قرار می گیرند از سطح اهمیت پایین تری نسبت به دو دسته قبلی قرار می گیرند. باید توجه داشت که انباشته شدن و عدم پاسخگویی به موارد کم اهمیت ممکن است سیستم را با یک خطر بحرانی مواجه کند.
 در بسیاری از شرکت های نرم افزاری وظیفه استخراج و دسته بندی مشکلات نرم افزاری بر عهده تیم یا مسئول تضمین کیفیت می باشد.



:: برچسب‌ها: مشاور: مدیریت پروژه نرم افزاری ,
:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 دی 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهروز اسدی

مشاور: مدیریت پروژه عمرانی

زمانی که صحبت از مدیریت پروژه میشود شاید اولین تصویری که در ذهن ما ظاهر میشود تعاریف متداول غربی آن برگرفته از دانش آکادمیک باشد مانند مدیریت پروژه کاربرد دانش مهارتها و ابزارها و تکنیک های مرتبط با فعالیتهای پروژه در راستای رسیدن به نیازهای آن (2008 ) . و یا اینکه مدیریت یعنی انجام کارها توسط دیگران و نیل به نتیجه مورد نظر. میخواهیم در این نوشته با توجه به تجربه های اینجانب در محیط اجرایی عمران ابتدا به نکات اجرایی مهم در پروژه های عمرانی بپردازیم و سپس یکسری از توانائیهای مورد نیاز مدیر پروژه که شاید به نظر نگارنده کمتر به آن توجه میشود بپردازیم و در صورت امکان با شواهد کاربردی آن را ملموس تر نمائیم:

1- در زمان تهیه صورت جلسه تحویل زمین پیمانکار میبایستی حتما نسبت به مشخص شدن وضعیت معارض های سایت از قبیل لوله ای آب ـ کابل برق گاز و … تقاضای استعلام از کارفرما یا نهادهای دیگر انجام شود .

2- تهیه بیمه نامه پروژه قبل از شروع کار در پروژه الزامی است ولی متاسفانه کارفرما و پیمانکار به یک نکته اساسی توجه نمیکنند و آن اینکه تمام آیتم های مربوطه بایستی اخذ شود از قبیل پرداخت خسارت بدون رای دادگاه ـ مسئولیت کارفرما در قبال صدمات وارده به اشخاص ثالث ـ بیمه بی نام ـ کلوز 15 (مسئولیت بیمه گذار در رابطه با صدمات جسمانی کارکنان ناشی از حوادثی که ارتباطی با نوع نوع فعالیت بیمه شده ندارد) .کلوز11(پوشش بیمه ای برای شخص کارفرما و پیمانکار) ـ کلوز 6 (پوشش بیمه ای برای مسئولیت پیمانکاران فرعی ) ـ کلوز 2 (پوشش بیمه ای برای ماموریت های خارج از کارگاه کارکنان ) و …

3- پس از مبادله صورت جلسه تحویل زمین پیمانکار میبایستی در مهلت قانونی نسبت به تجهیزکارگاه اقدام نماید .در اینحالت پیمانکار میبایستی نقشه جانمائی خود را در سایت کتبا به کارفرما جهت بررسی و تائید ارسال نماید .

4- در هنگام تهیه جانمائی مربوط به تجهیز کارگاه نقشه اصلی مورد پیمان بایستی بررسی شود تا تداخلی با محل های مورد نظر در تجهیز کارگاه وجود نداشته باشد ضمنا امکان دسترسی و کنترل سایت و نیز سرویس دهی مطلوب فراهم باشد

5- پیمانکار میبایستی سریعا پس از نحویل زمین نسبت به ترازیابی سایت اجرائی ـ بررسی نوع خاک اقدام و موارد را جهت صورتجلسه با کارفرما آماده نماید .این عمل بعدا در زمان تهیه حجم عملیات خاکی بسیار مورد نیاز خواهد بود .

6- نقاط B.M تحویلی توسط کارفرما بایستی تازمان مقتضی توسط پیمانکار محافظت شود .

7- در صورت نیاز به تخریب مواردی که در سایت وجود دارد و بایستی پاکسازی شود حتما صورتجلسه مربوطه تهیه شود.

8- چنانچه امکان دسته بتدی مصالح پس از تخریب وجود دارد بایستی به نحو مقتضی با کارفرما هماهنگ شود تا امکان استفاده از آیتم فهرست بهاء مهیا شود.

9- فاصله حمل در ابتدای پروژه در صورت امکان مشخص شود در غیر اینصورت چنانچه در هر مرحله ای تقاضای حمل مصالح ـ تخلیه نخاله های ساختمانی حاصل از تخریب و … بود بایستی با مشخص کردن محل نسبت به تهیه صورتجلسه فاصله حمل اقدام شود.

10- پس از تجهیز کارگاه موارد کتبا به کارفرما اعلام تا امکان دریافت پیش قسط های اول و دوم فراهم شود.

11- حصار و محافظت از محدوده پروژه بر عهده پیمانکار میباشد و بایستی حتما پس از تحویل زمین نسبت به حصار کشی مناسب از قبیل تخته کوبی و … در ورودی کامیون رو با حفاظ مربوطه تابلوی مشخصات پروژه و غیره اقدام نماید.

12- در اکثر پروژه ها تامین آب و برق موقت کارگاه بر عهده پیمانکار میباشد لذا بایستی نسبت به تامین آنها اقدام کرد و با توجه به اینکه انشعابات موقت مخصوصا برای ساخت و ساز دارای هزینه های بالائی است در صورت امکان بایستی نسبت به صرفه جوئی در مصرف آنها اقدام نمود.

13- ارائه برنامه زمان بندی تفصیلی کار و معرفی سرپرست کارگاه پس از مبادله قرارداد الزامی است . در ارائه برنامه زمانبندی که در اکثر پروژهای متوسط بصورت ابتدائی و با یکسری نمودارهای گانت همراه است مناسب تر است که ازبرنامه هائی شبیه M.S. PROJECT و یا مخصوصا P3 استفاده شود تا علاوه بر ریز بودن فعالیت ها امکان مانیتورینگ پروژه فراهم شود.

14- با توجه به اینکه پروژه ها اکثرا توسط پیمانکاران فرعی انجام میشود و این پیمانکاران نیز متاسفانه در رعایت نکات ایمنی وفنی ضعیف عمل میکنند بنابراین بهتر است تا در زمان عقد قرارداد با آنها مفاد قرارداد بصورت مشخص و روشن این موارد و نیز وظایف پیماکاران را قید و مسئولیت هر گونه اتفاقی را متوجه خود آن پیمانکار نماید.

15- در قراردادهای پیمانکاران فرعی قید شود چنانچه نسبت به مدت قرارداد یا پرداخت به پرسنل زیر مجموعه خود کوتاهی نمایند کارفرما میتواند اقدام مقتضی از قبیل جریمه دیر کرد پرداخت مطالبات پرسنل پیمانکار فرعی از محل 10% حسن انجام کار نامبرده و… بنماید.

16- به تجربه برای نگارنده ثابت شده از جمله موارد حادثه خیز در پروژه های عمرانی کار بر روی داربست بصورت غیر اصولی میباشدمثلا پیمانکار نماچین روی یک دهانه داربست با قراردادن دو تخته زیر پائی بدون مهار سه یه چهار نفر همراه مصالح مستقر میکند که این مساله فوق العاده خطرناک میباشد لذا پیشنهاد میگردد در حین انجام آیتم هائی که نیاز به داربست یا کفراژ دارند اجرای داربست جزو مفاد قرارداد پیمانکار مربوطه باشد . چرا که در اینصورت علاوه بر استفاده مناسب زمانی از داربست توسط پیمانکار فرعی هرگونه مشکلی متوجه خود او بوده و بایستی مراقبت مناسب نماید . بدیهی است این مسائل نافی کنترل ما در کارگاه نحواهد بود.

* در صورتیکه بنابه دلایلی این کار میسر نبود حتما بایستی قید شود که نحوه بهره برداری مناسب از داربست حین کار به چه صورتی باشد (در قرارداد ) حتما اعلام شود که پیمانکار حق هیچگونه باز و بسته کردن قطعات داربست را ندارد و صرفا این عمل بایستی توسط پیمانکار داربست انجام شود و در قرارداد اجرای داربست نیز قید شود که رعایت اصول فنی اجرای داربست و مسئولیت آن متوجه پیمانکار خواهد بود.

17- جهت تنظیم قراردادهای مختلف فرمت های خاصی توسط نویسنده تهیه شده که در صورت نیاز امکان مشاوره خواهد بود.

18 – تهیه تابلوی برق موقت به نحو مناسب و فنی و نیز انشعاب متعدد آب در سطح پروژه جهت استفاده در کارگاه.

19- با توجه به اینکه تشخیص سایز میلگردها با چشم تا حدودی مشکل است پیشنهاد میگردد پس از برآورد میلگردهای پروژه نحوه تخلیه آنها در کارگاه به نحوی باشد که هر سایز مجزا و دسته بندی شده باشد و برای حفظ پرستیژ کارگاه حتی پیشنهاد میگردد تابلوی کوچکی که سایز میلگردها روی آنها نوشته شده در جلوی بندیلهای میلگردها نصب شود . ضمنا برای اینکه مشکلی از لحاظ کلاس میلگردها و موارد مشخص شده در قرارداد (از قبیل a1 ویا a2 و یا کارخانه خاص ) lable کارخانه ای روی بندیل ها جهت تائید کارفرما نگهداری شود .

20- به نظر نگارنده نظم و ترتیب در محیط کارگاه مبین نحوه کار مجری خواهد بود لذا بایستی جهت نگهداری هر نوع مصالح مورد مصرف محل مشخص در سایت در نظر گرفته شود تا امکان دسترسی آسان به آنها میسر باشد همچنین برای هر بازدید کننده ای نشان از دیسیپلین کارگاه باشد .

21- مدیریت و رفتار سازمانی که یک مبحث مدیریتی میباشد و نگارنده به آن اعتقاد فراوانی دارد در زمینه برخورد پیش بینی کنترل و هدایت عوامل اجرائی کارگاه یک شاخصه مهم میباشد .

22- با توجه به تنوع فرهنگی اخلاقی قومیتی … افراد مشغول بکار در یک کارگاه ساختمانی میطلبد مدیریت کارگاه رفتار مدیریتی متفاوتی از خود بروز بدهد اما شاه بیت تمام آنها اینست که عوامل اجرائی کار به این نکته برسند که مدیریت پروژه در عین سختگیری و قدرت در برخورد با اجرای کار همواره حافظ منافع مشروع آنها در مقابل بالادست خواهد بود در اینصورت است که نیروهای کاری با اعتقاد و راسخ کار خواهند کرد .مساله ای که متاسفانه مدیران کارگاهی یا بعضی از آنها به آن توجه نمیکنند و در مقابل مدیران ارشد خود نسبت به دفاع از حقوق عوامل اجرائی کارگاه که در هر حال نیروهای تحت امر آنها هستند کوتاه میایند .

23- در انتخاب پیمانکاران فرعی به این نکته توجه شود که الزاما قیمت پائین در استعلام های گرفته ملاک قرارداد و ارجاع کار نباشد بلکه رزومه کاری توان اجرائی و از همه مهمتر تشخیص کلاس و ظرفیت فرهنگی پیمانکار فرعی و تطابق داشتن آن با فرهنگ مورد نظر ما در کارگاه آیتم های اصلی هستند .

24- درخواست مصالح مصرفی از قبیل آجر سیمان لوله های تاسیسات و یا کابل های برق بایستی بصورت کتبی از طرف مسئولین مربوطه با هماهنگی پیمانکاران مرتبط صورت گرفته و تحویل آنها به هر واحد نیز با اخذ رسید کتبی باشد و در نهایت کنترل حین کار جهت جلوگیری از پرت و نیز در نهایت :

کنترل مقدار کارشده + پرت = مقدار مصالح وارده به کارگاه

ملاک صحت عملیات خواهد بود .

25- در شورع هر آیتم جدید در صورتیکه ناظر مقیم در پروژه مستقر است با هماهنگی وی و اخذ مجوز کتبی و در غیر اینصورت طی مکاتبه با کارفرما اجازه شروع بکار گرفته شود تا مشکلات بعدی متوجه پروژه نشود .

26- فرم هائی جهت آیتم های کاری تهیه و در احتیار مسئولین هر واحد قراردهید تا امکان کنترل بهینه کار فراهم شود و موردی در حین تحویل کار از پیمانکار مربوطه از قلم نیافتد .متاسفانه در اکثر کارگاه ها کنترل هر آیتم بصورت تکراری و گذرا میباشد و ممکن است یک یا چند مورد فراموش شود .

27- بررسی و تطبیق نقشه های سازه معماری مکانبک برق با یکدیگر و کنترل عدم مغایرت آنها و اینکه آیا این نقشه ها با یکدیگر همخوانی دارد . در بعضی از پروژه ها متاسفانه این مساله ساده انگاشته میشود در حالیکه طبق شرایط عمومی پیمانکار میبایست کلیه نقشه ها را با هم و در کنار هم کنترل و در صورت مغایرت یا مشکل اجرائی مشاور یا کارفرما مطلع گردد .

28- در هنگام اجرای فونداسیون با بررسی شیب لوله های تاسیسات گاهی ممکن است نیاز باشد در ترازی از ارتفاع فونداسیون یا زیر آن مثلا لوله فاضلاب رد کنیم لذا بایستی در هنگام قالب بندی به این مساله توجه شود و غلاف لازم با سایز مناسب با هماهنگی نظارت تعبیه شود ضمنا بلافاصله ازبیلت مربوطه تهیه تا بعدا امکان دسترسی بان سهل باشد .

29- در آرماتوربندی فونداسیون ها با توجه به ارتفاع در اکثر مواقع نیاز به اجرای خرک های مناسب میباشد بایستی به این نکته داشت که وزن این خرک ها در صورتیکه در نقشه ها و لیستوفر دیده نشده باشد صورتجلسه و عکس گرفته شود .

30- به تجربه برای نگارنده ثابت شده عملیاتی که بعد از اجرا دفن میشوند مانند فونداسیون حتما بایستی علاوه بر صورتجلسه عکس های گویاید از مراحل اجرا داشته باشند تا بعدا در بسیاری از مواقع بتوان به آن استناد کرد .

31- تهیه عکس و گزارش ماهیانه از روند اجرای پروژه بصورت مستند و منظم همراه تفصیلات لازم علاوه بر اینکه به مجری دید مناسبی از کار میدهد از نظر کارفرما نیز با نظر مثبت همراه خواهد بود لذا تاکید میشود حتما در پایان هر ماه گزارش های ماهیانه مناسبی در دو نسخه تهیه و یک نسخه آنرا به کارفرما و نسخه بعدی را در بایگانی نگه داری نمائید .

32- نگه داری بتن تازه به مدت یک هفته از وظایف پیمانکار میباشدکه این مساله بایستی با دقت کافی انجام شود بدیهی است روش نگه داری در تابستان و زمستان با یکدیگر متفاوت میباشد .

33- با توجه به اینکه پرت میلگرد های مصرفی چنانچه روی محاسبات کامل نباشد هزینه های زیادی به پروژه تحمیل خواهد کرد لذا بایستی قبل از شروع آرماتوربندی بایستی با بررسی کلیه نقشه های آرماتوربندی لیستوفر اجرائی برای کارتهیه شود و سپس محاسبه گردد که از هر شاخه چگونه میتوان برش های مناسبی تهیه کرد تا حداقل پرت را داشته باشیم مضاف بر اینکه برای این پرت های بدست آمده نیز محلی برای استفاده پیدا کرد . مثلا در صورتیکه از یک شاخه 12 متری شما 90 سانت دور ریز داریدو اسکلت شما فلزی است میتوانید با هماهنگی مشاور پروژه این میلگرد هابصورت عصائی جهت دوخت دیوار بنائی به ستون فلزی استفاده کنیم در اینصورت هم میلگرد پرت نشده و هم اینکه شما با استفاده از آیتم مربوطه مبلغ مناسی دریافت کنید .

34- بلوکاژ کف ساختمانها بایستی با مصالح تائید شده نظارت و با دست انجام گیرد نکته قابل توجه اینکه در نقشه ها شن روی بلوکاژمعمولا 5 سانت در نظر گرفته میشود در حالیکه شما همواره جهت پر کردن لابلای سنگ های بلوکاژ و سپس یکسان نمودن سطح آن به مقدار بیشتری از 5 سانت نیاز دارید لذا حتما بایستی قبل از شروع اجرای شن نقلی به همراه نظارت پروژه به توافق لازم برسید .

35- در هنگام شروع کف سازی حتما به ترازهای زیر کار و تمام شده طبق نقشه توجه داشته باشید تا بعدا مشکلی در رسیدن به تراز نهائی نباشد .



:: برچسب‌ها: مدیریت پروژه عمرانی ,
:: بازدید از این مطلب : 29
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 دی 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهروز اسدی

مشاور ایزو 10004

رضایت مشتری-راهنمای پایش و اندازه گیری میزان رضایت مشتریان بر مبنای ISO/TS 10004:2010

ایزو ۱۰۰۰۴ در مجموع با ایزو ۱۰۰۰۱، ایزو ۱۰۰۰۲ و ایزو ۱۰۰۰۳ می تواند راهنمایی را در جهت کمک به کاهش و به حداقل رساندن نارضایتی مشتری و افزایش رضایت مشتری ارائه دهد.

این مشخصات فنی بوسیله ارائه راهنمایی در جهت اندازه گیری و پایش رضایت مشتری مکمل ایزو ۱۰۰۰۱، ایزو۱۰۰۰۲و ایزو ۱۰۰۰۳ هستند. اطلاعات بدست آمده می تواند سازمان را در جهت حفظ یا افزایش رضایت مشتری راهنمایی کند.

مزایای ایزو 10004

از مزایای پیاده سازی ایزو ۱۰۰۰۴ شناسایی دائمی انتظار مشتریان، جمع آوری واقعی و صحیح داده ها، سیستم علمی تجزیه و تحلیل داده ها، بازخورهای مناسبی برای بهبود و در نهایت اندازه گیری رضایت مشتری می باشد.
 یک عامل کلیدی در موفقیت سازمان رضایت مشتری از آن سازمان و محصول است. بنابراین، نظارت و سنجش رضایت مشتری ضروری است. اطلاعات بدست آمده از نظارت و سنجش رضایت مشتری باعث کشف فرصت ارتقا استراتژی، محصولات، و پروسه های سازمان می شود که توسط مشتریان ارزش گذاری شده و جزو اهداف سازمان هستند.

یک عامل کلیدی در موفقیت سازمان رضایت مشتری از آن سازمان و محصول است. بنابراین، نظارت و سنجش رضایت مشتری ضروری است. اطلاعات بدست آمده از نظارت و سنجش رضایت مشتری باعث کشف فرصت ارتقا استراتژی، محصولات، و پروسه های سازمان می شود که توسط مشتریان ارزش گذاری شده و جزو اهداف سازمان هستند. چنین پیشرفت هایی اعتماد مشتری را تقویت می کند و مزایای بازرگانی و سایر مزایا را بدنبال دارد. این استاندارد بین المللی در اجرای یک پروسه موثر نظارت و سنجش رضایت مشتری به سازمان کمک می کند.

رابطه گواهینامه ایزو 10004 با ایزو 9001:2008

این استاندارد بین المللی منطبق با ایزو 9001:2008 است، این استاندارد با فراهم سازی راهنمایی درمورد نظارت و سنجش رضایت مشتری اهداف ایزو 9001:2008 را پشتیبانی می کند. این استاندارد دستورات خاصی را در ایزو 9001 که مربوط به رضایت مشتری است شناسایی می کند.

رابطه با ایزو 9004:2009

این استاندارد همچنین با ایزو 9004:2009 همخوانی دارد، این ایزو به حفظ موفقیت یک سازمان کمک می کند.
این استاندارد همچنین با ایزو 10001، ایزو 10002، و ایزو 10003 مرتبط است.

ایزو 10001 شامل راهنمایی است برای هدایت سازمان های مرتبط با رضایت مشتری. این راهنمایی ها باعث کاهش احتمال بروز مشکل می شود و عوامل شکایت و اختلاف را که باعث نارضایتی مشتری است از بین می برد.
ایزو 10002 حاوی راهنمایی است برای رسیدگی به شکایات مربوط به محصولات. این راهنمایی ها اعتماد و وفاداری مشتریان را با رفع موثر و کارآمد شکایات حفظ می کنند. راهنمایی های موجود در این  استاندارد بین المللی به پیاده سازی پروسه رسیدگی به شکایات کمک می کند. برای مثال پروسه های شرح داده شده در این استاندارد می توانند با استفاده از پروسه رسیدگی به شکایات به سازمان در نظارت و سنجش رضایت مشتری کمک کنند.
ایزو 10003 درمورد حل اختلافات مربوط به شکایت از محصول است که در داخل سازمان به طور رضایت بخش قابل حل نیست. ایزو 100033 در به حداقل رساندن نارضایتی مشتری که از شکایت های حل نشده سرچشمه می گیرد موثر است.
 این چهار ایزو می توانند بصورت مجزا یا در تعامل با یکدیگر استفاده شوند.

ISO 10004:2012

ISO 10004:2012 provides guidance in defining and implementing processes to monitor and measure customer satisfaction.

ISO 10004:2012 is intended for use by organizations regardless of type, size or product provided. The focus of ISO 10004:2012 is on customers external to the organization



:: برچسب‌ها: ایزو 10004 , مشاوره ایزو 10004 , اخذ ایزو 10004 ,
:: بازدید از این مطلب : 44
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 دی 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهروز اسدی

بخش چهاردهم – قیمت گذاری
۰۷ دی ۱۳۹۲ ساعت ۰۶:۰۰
چیا چاره خواه
مجموعه ایده تا اجرا
بخش چهاردهم از مجموعه ۱۷۷ گانه ” ایده تا اجرا” – تاریخ انتشار : هر هفته روزهای شنبه

گام پنجم : قیمت گذاری

زمانی که قیمت تولید شما مشخص شود آنگاه می توانید به سمت تعیین قیمت نهایی محصول بروید. شما ممکن است از تحقیقات بازار و بررسی رقبا استفا کنید. مقایسه قیمت رقبا و خرده فروشان مهم است. چراکه به نفع شماست که قیمت منطقی و حاشیه سود کمتری داشته اما تعداد بیشتری بفروشید تا اینکه قیمت بالا و تعداد اندکی داشته باشید.

چگونه قیمت را محاسبه کنیم؟

یک روش عمومی برای محاسبه قیمت تمام شده اضافه کردن این سه مورد است :

هزینه مواد اولیه
هزینه تولید
حاشیه سود
موارد ۱ و ۲ به شما نقطه سر به سر سود را می دهد و مورد ۳۳ (حشیه سود) انتظاری است که شما پس از پوشش هزینه های مواد و تولید و برخی هزینه ها جانبی از قبیل تلفن و تجهیزات و… از محصول خود دارید.

به یاد داشته باشید هزینه های حمل و تحویل محصول به فروشندگان را هم در نظر بگیرید.

الگوی صنعت

هر صنعتی حاشیه سود خود را دارد. در مورد حاشیه سود رایج در صنعت خود تحقیق کنید. فعالیت در خارج از حاشیه سود رایج صنعت می تواند ریسک بزرگی برای شما باشد.

نکته طلایی : برای اطلاع از آن می توانید به سایت های مالی مراجعه کنید. بهتر است حاشیه سود خود را متناسب با صنعتی که در آن فعالیت می کنید محاسبه کنید.

هزینه های پنهان

هزینه های پنهان را مدنظر داشته باشید. هزینه هایی از قبیل تبلیغات، ایمیل، تلفن، زمان صرف شده و… ممکن است از چشم شما دور بماند. ممکن است کار و زمانی را که خود صرف می کنید در نظر نگیرید اما برای واقعی شدن هزینه ها لازم است حق الزحمه خود را هم در نظر بگیرید. سعی کنید هزینه های پنهان و نامحسوس را همگی کشف و محاسبه کنید. این ها گاهی تا ۱۰۰ درصد هزینه ها را افزایش می دهند. اگر نتوانید هزینه های مادی و معنوی را محاسبه کنید آنگاه ممکن است ارزش کمتری از ارزش واقعی محصول خود را طلب کنید که در نهایت منجر به ضرر خواهد شد.

تاکتیک های قیمت گذاری

زمانی که شما عدد جادویی قیمت را بدست آوردید آنگاه می توانید با قیمتی بیشتر از آن به بازار ارائه دهید. آنگاه عکس العمل مشتریان را خواهید سنجید اگر آنها برای آن پرداخت کردند می توان گفت که بازار استقبال کرده است. آنها بازار خود را می شناسند.

قیمت سفارشی یا انبوه؟

به یاد داشته باشید شما کارآفرین هستید. یک کارآفرین به تولید انبوه فکر می کند.ارزش افزوده همگانی در تولید انبوه است نه در تولید سفارشی. چراکه در تولید سفارشی هزینه های تولید بسیار بالا می رود. این خصوصا برای شرکت های نرم افزاری لازم است تا در قیمت گذاری های خود دقت نمایند. بهتر است قیمت گذاری بر اساس فروش زیاد و حاشیه سود کمتر باشد. فروش نیز باید بر اساس انتظار انبوه باشد.

اگر به سمت تولیدات سفارشی یا حتی نیمه سفارشی بروید خصوصا در صنایع نرم افزاری هزینه های تولید به شدت بالا خواهد رفت. اگر شرکت نرم افزاری تولیدات سفارشی انجام دهد اما قیمت ها پایین باشد مسیر بسیار سختی پیش رو خواهد داشت. این مساله برای شرکت های مشاوره مدیریتی هم صدق خواهد کرد.

گام ششم : تضمین کیفیت

محصول تولیدشده لازم است از کیفیت مطلوب برخوردار باشد. در ابتدا تمام فرایندهای کنترل کیفیت توسط شما به تنهایی انجام می گیرد. شما خود کار واحد تصمین کیفیت را انجام خواهید داد.

کنترل کیفیت یعنی شما تک تک محصول را که به بازار می فرستید کنترل و بازرسی نمایید. حتی اگر لازم باشد هزاران قطعه را بازرسی نمایید این کار را انجام دهید. تعهد به کیفیت نقش زیادی در پیشرفت شما دارد.

هیچگاه محصول معیوب را به بازار نفرستید. چراکه مشتری فکر خواهد کرد که در اینده نیز این کار را تکرار خواهید کرد. لذا بدون اینکه محسوس باشد مشتریان آینده را از دست خواهید داد.

گام هفتم : مدیریت انبار

مدیریت موجودی حتی برای شرکت های بزرگ نیز اهمیت دارد. زمانی که سفارشی دریافت می کنید باید ازپس آن بربیایید. از طرفی شما نمی خواهید انباری داشته باشید پر از محصول که گرد و خاک می خورد. برای آن لازم است نگاهی به موجودی خود و مدیریت صحیح آن داشته باشید.

تا زمانی که یک محصول دارید مدیریت انبار کار سختی نیست. اما زمانی که محصول شما از لحاظ نوع و اندازه و… تنوع گرفت آنگاه نیاز به روشی برای مدیریت موجودی خود دارید. شما می توانید از نرم افزار برای آن کمک بگیرید. استفاده از نرم افزار در همان ابتدای کار سرمایه گذاری ای است که ارزشش را دارد.

گام هشتم : آغاز عرضه محصول

نمونه های اولیه را روانه بازار کنید و همزمان آمادگی لازم را برای پذیرش سفارشات بیشتر داشته باشید. منظور از آمادگی این است که تمام برنامه ریزی های ممکن را انجام داده و زمانی که سفارش را دریافت کردید بتوانید سریع تولید را شروع کنید.

اگر قیمت نمونه های اولیه زیاد نیست می توانید آن را به مشتریان ارائه دهید تا آنرا آزمایش کنند.

ذخیره

در زمان عرضه سعی کنید مقداری موجودی در انبار داشته باشید. ممکن است برای آن نیاز به انبارهای ویژه با دمای تنظیم شده داشته باشید. برای آن می توانید انبار یگری اجاره نمایید.

گام نهم : بسته بندی

زمانی که محصول خود را تولید نمودید لازم است آنرا بسته بندی کنید و بفرستید. چند نکته برای بسته بندی در ادامه ذکر می شود :

دموگرافیک محصول خود را بدانید چراکه باید برای بازار هدف شما جذاب باشد.
پیغام محصول شما را برساند. این را می توانید با طراح گرافیکی خود در میان بگذارید.
فقط به آنچه نیاز دارید بیاندیشید. مردم علاقه ای به دیدن بسته بندی های حرفه ای برای دور انداختن ندارند.
اگر محصول شما در قفسه فروشگاه عرضه می شود آنرا در ذهن تصور کنید.
آیا محتویات داخل محصول معلوم باشد یا نه؟
برای اینکه بیشتر ایده بگیرید می توانید به فروشگاه ها رفته و اینبار با دقت بیشتری بسته بندی محصولات را نگاه کنید.
شما می توانید با شرکت هایی که در کار بسته بندی فعالیت می کنند ارتباط برقرار کنید. هرچه بیشتر از آنها بپرسید بیشتر ایده خواهید گرفت.
 طراح گرافیکی استخدام کنید. به طراحی محصول توسط خودتان فکر نکنید. این وقت زیادی از شما خواهد گرفت و در پایان هیچ شباهتی به تصور شما نخواهد داشت. طراحی گرافیکی یک کار تخصصی است که نیاز به تجربه و مهارت و سلیقه دارد. با استخدام یک گرافیست مسلما زمان زیادی برای شما بر خواهد گشت و طرح نهایی بسیار بهتر خواهد شد.

گرافیست چه مشخصاتی داشته باشد؟ خلاق – صبور – علاقه مند – با تجربه و مهارت – با سابقه

کجا گرافیست پیدا کنم؟

می توانید از دوستان خود بپرسید.
می توانید به بازارهایی که بورس گرافیست ها است مراجعه نمایید
می توانید از دفتر یک انتشارات یا روزنامه بپرسید
می توانید به دانشکده های هنر مراجعه کنید.
می توانید به سایت های آزادکار یا freelance مراجعه کنید.
 اگر کار شما بزرگ است بهتر است مبلغی معین برای کل کار تعییم کنید. یعنی قراردادی کار کنید. اما اگر کار کوچکتر است می توانید بر اساس حق الزحمه ساعتی کار کنید.

اگر تنوع کار شما زیاد است و می خواهید طرح های مختلف گرافیکی برای محصول خود تهیه کنید بهتر است یک قیمت واحد برای کل آنها تعیین کنید. اینگونه بیشتر صرفه جویی خواهد شد.



:: برچسب‌ها: قیمت گذاری ,
:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 دی 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهروز اسدی

گواهینامه ISO/TS 29001

ISO/TS 29001

ISO/TS 29001 استاندارد سیستم مدیریت کیفیت در زمینه تولید و خدمات در صنعت نفت،پتروشیمی وگاز می باشد. گواهینامه ایزو 29001 توسط سازمان های اعتباربخشی صادر می گردد اعتبار گواهینامه صادره سه ساله بوده و طی سه سال هر سال توسط سازمان صدورگواهینامه ممیزی مراقبتب می گردد.
متن  اصلی 2010:ISO/TS 29001 همان ISO 9001:2008  بدون تغییر و در تمامیت آن است. نفت، پتروشیمی و گاز طبیعی درحالت خاص  نیازمند الزامات  تکمیلی در خارج از  محتوای اصلی ایزو 9001 می باشد.
2010:ISO/TS 29001 سیستم مدیریت کیفیت برای محصول و عرضه خدمات سازمان برای صنایع نفت، پتروشیمی و گاز طبیعی تعریف می کند.
متن باکس های اصلی ایزو ISO 9001:20088 متن بدون تغییر و در تمامیت آن است. نفت، پتروشیمی و گاز طبیعی صنایع بخش خاص مورد نیاز تکمیلی در خارج از جعبه می باشد.

طراحی و توسعه به عنوان یک نتیجه مستقیم از همکاری بین ISO و صنعت بین المللی نفت و گاز (که توسط موسسه نفت آمریکا – API)، 2010:ISO/TS 29001 به طور خاص )در نفت و گاز متمرکز شده است.
استاندارد 2010:ISO/TS 29001 در واقع همان 2008:ISO 9001 است وکه با الزامات نیازهای مکمل تاکید بر پیشگیری از نقص و کاهش تنوع و ضایعات از ارائه دهندگان خدمات می باشد.
 این الزامات به طور جداگانه توسعه یافته اند تا اطمینان حاصل شود که آنها روشن و ممیزی می باشد. آنها همچنین ثبات جهانی و بهبود اطمینان در کیفیت عرضه کالا و خدمات از ارائه دهندگان فراهم می کند. این بسیار مهم است که شکست کالا یا خدمات عواقب شدید برای شرکت ها و صنایع درگیر.
این استاندارد برای تمام سازمان های کار در زنجیره نفت و عرضه صنعت گاز. صدور گواهینامه به 2010:ISO/TS 29001 تضمین استاندارد و بهبود در بخش.



:: برچسب‌ها: گواهینامه ISO/TS 29001 ,
:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 دی 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهروز اسدی

گواهینامه HSE

استاندارد hse چیست؟

در راستای استقرار سیستم های مدیریت یکپارچه در زمینه بهداشت شغلی ، ایمنی و محیط زیست ، از چند دهه قبل ، برخی شرکت های بین المللی به ویژه در صنایه نفت، اقدام به تدوین استاندارد های تخصصی نمودند. استانداردهای مذکور که عمدتا با مخفف HSE-MS معرفی شده اند.چارچوب معینی را برای یک سیستم مدیریت یکپارچه مهیا می نمایند و دارای وجوه متمایزی با استاندارد های ISO14001و OHSAS 18001 هستند.

مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای محیط زیست یک ابزار مدیریتی برای کنترل و بهبود عملکرد بهداشت ، محیط زیست در همه برنامه های توسعه و پروژه های صنعتی یا تشکیلات سازمانی است و باعث به صفر رساندن حوادث و آسیب های ناشی از کار از طریق کنترل یا حذف شرایط ناایمن و ارتقا سطح سلامت افراد از طریق اعمال راهکارهای کنترل مدیریتی ، مهندسی و اجرایی در کلیه سطوح سازمان و همچنین صیانت از محیط زیست به عنوان سرمایه بشریت می گردد.

استاندارد hse نظام واحدی است که صنایع برای یکپارچه کردن و رسیدن به دید منطقی و فراگیر در زمینه ایمنی، بهداشت و محیط زیست برای مدیریت این بخش پیشنهاد نمودند. که به دلیل پیوستگی و در هم تنیدگی این مقوله‌ها نظامی واحد به نام استاندارد hse تشکیل شد. در برخی صنایع  “کنترل کیفیت” نیز به این مجموعه اضافه گردید به عبارتی ساده تر استاندارد hse روندی مدیریتی برHSE� پوشش دادن نقاط ضعف ایمنی و بهداشتی یک مجموعه صنعتی خواهد بود.

از سال 1381 وزارت نفت در ایران اقدام به تدوین کتابچه راهنمای استقرار HSE-MS و ابلاغ آن جهت اجرا به کلیه سازمانها ی تابعه نمود. این راهنما در کلیه صنایع و سازمان های تابعه آن وزارت اعم از شرکت نفت ایران ، شHSE�ت سهامی پتروشیمی ، شرکت ملی گاز ایران و شربت پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران قابل پیاده سازی است.

علاوه بر صنعت نفت استاندارد HSE در سایر سازمانهاو ارگانها به خصوص آنهایی که ماهیت فعالیتهای آنها شامل عملیات نصب و اجرا و راه اندازی�HSE بسیار شناخته شده است و در سال های اخیر پیمانکاران شهرداری برای شرکت در مناقصات شهرداری ها ملزم به ارائه مستندات و گواهی استاندارد HSEE می باشند.



:: برچسب‌ها: گواهینامه HSE ,
:: بازدید از این مطلب : 109
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 دی 1395 | نظرات ()